Ο Σόιμπλε ήρθε για να μείνει: Θέλει την παραμονή στο ΥΠΟΙΚ και μετά τις εκλογές

Ο Σόιμπλε ήρθε για να μείνει: Θέλει την παραμονή στο ΥΠΟΙΚ και μετά τις εκλογές

Την επιθυμία του να παραμείνει στο τιμόνι του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών και μετά τις εκλογές εξέφρασε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

Εν όψει της κάλπης το Φθινόπωρο, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ανέφερε την επιθυμία του να μείνει στο χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Οικονομικών και στην επόμενη κυβέρνηση.

Μιλώντας στην Leipziger Volkszeitung, o υπουργός ανέφερε πως "πιστεύω πως έκανα καλά τη δουλειά μου, και αυτό το γνωρίζει και το CDU".

"Δεν θέλω ούτε υψηλότερο ούτε διαφορετικό αξίωμα", είπε με σαφήνεια ο κ. Σόιμπλε, προσθέτοντας πως αισθάνεται δυνατός και ασκεί τα καθήκοντά του με ευχαρίστηση.

Απέρριψε δε τον ισχυρισμό ότι τα μέλη της κυβέρνησης έχουν ήδη αναλωθεί και αντιτείνει: "Με όλο τον σεβασμό. Είμαστε όλοι το μέλλον. Τι πιστεύετε, πραγματικά; Εγώ και οπωσδήποτε η 'Αγγελα Μέρκελ".

Ο κ. Σόιμπλε υποστηρίζει ακόμη ότι έχει την αποδοχή όχι μόνο του κόμματός του αλλά και μεγάλης πλειοψηφίας της κοινωνίας, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, ενώ συμπληρώνει ότι θέλει να παραμείνει συνεργάτης μιας "τρομερά ισχυρής"Καγκελαρίου.

SHARE:

24Media Network