Οι Κύπριοι στη Βρετανία θα στηρίξουν το Εθνικό Ταμείο Αλληλεγγύης

Οι Κύπριοι στη Βρετανία θα στηρίξουν το Εθνικό Ταμείο Αλληλεγγύης

Ήδη υποβλήθηκαν προτάσεις για χρηματικές εισφορές, αποστολή τροφίμων και διοργάνωση συναυλίας, ώστε να μαζευτούν χρήματα για βοήθεια.

Η Εθνική Κυπριακή Ομοσπονδία στο Λονδίνο θα δημιουργήσει ειδική επιτροπή, η οποία θα αναλάβει την υλοποίηση των προτάσεων που υποβλήθηκαν στη χθεσινή πρώτη συνάντηση των ομογενών, για στήριξη του Εθνικού Ταμείου Αλληλεγγύης (ΕΤΑ) για την Κύπρο με οικονομικές εισφορές και επενδύσεις.

Σύμφωνα με το ΡΙΚ, μεταξύ άλλων υποβλήθηκαν προτάσεις για χρηματικές εισφορές, αποστολή τροφίμων και διοργάνωση συναυλίας, ώστε να μαζευτούν χρήματα για βοήθεια.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πήτερ Δρουσιώτης εξέφρασε τη πεποίθηση ότι για μια ακόμη φορά η μεγάλη παροικία της Βρετανίας θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα της Κύπρου για συμπαράσταση και αλληλεγγύη.

Ο ύπατος αρμοστής Αλέξανδρος Ζήνων συνεχάρη την Ομοσπονδία για τη πρωτοβουλία της και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η Κύπρος θα ξεπεράσει τα προβλήματά της.

Ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αποδήμων Κυπρίων Χάρης Σοφοκλείδης ανέφερε ότι οι απόδημοι σε ολόκληρο τον κόσμο συντονίζονται για τη καλύτερη στήριξη της Κύπρου.

SHARE:

24Media Network