Παγκόσμιο Συνέδριο Ναυτιλίας στην Αθήνα

Παγκόσμιο Συνέδριο Ναυτιλίας στην Αθήνα

Η βρετανική οικονομική εφημερίδα Financial Times και η Action Global Communications Hellas διοργανώνουν το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ναυτιλίας

Η έγκριτη βρετανική οικονομική εφημερίδα Financial Times και η Action Global Communications Hellas διοργανώνουν το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Ναυτιλίας τη Τετάρτη 4 Ιουνίου 2008 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Είναι πρώτη φορά που η Financial Times διοργανώνει συνέδριο στην Ελλάδα και η επιλογή του θέματος «Charting the Course of World Shipping, Trade & Finance» αποτελεί φόρο τιμής στην ελληνική ναυτιλία και μάλιστα σε μια χρονική στιγμή σημαντικών ανακατατάξεων.

Η διάρκεια του συνεδρίου θα είναι μία ημέρα και οι ομιλητές θα είναι διεθνείς παράγοντες της παγκόσμιας ναυτιλίας. Η επιμέρους θεματολογία περιλαμβάνει: Developments in the World Economy and Sea Trade, Strategies for success in the Dry and Wet markets και Ship Financing: Risks and Profits. Platinum Χορηγός είναι ο “ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ” και ο CITY 99.5 και Silver η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.

Ο Γενικός Διευθυντής της Action Hellas, Σπύρος Κουρούπης, δήλωσε σχετικά: “H Action Hellas διαθέτει μακροχρόνια και αποδεδειγμένη εμπειρία στον χειρισμό πελατών από τον ευρύτερο χώρο της ναυτιλίας γεγονός που αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα για τη Financial Times για την από κοινού διοργάνωση του 1ου Παγκόσμιου Συνέδριου Ναυτιλίας . Πρόκειται για μια συνεργασία με μακρύ ορίζοντα και ειδικά για τη ναυτιλία, φιλοδοξία μας είναι να γίνει ετήσιος θεσμός, προσφέροντας και εμείς στον διεξαγόμενο διάλογο για τη δημιουργία του κέντρου της παγκόσμιας ναυτιλίας στον τόπο που τη γέννησε”.     

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα