Συνέδριο με όλες τις απαντήσεις για την ενέργεια, τις τεχνολογίες και την αγορά υδρογόνου – LIVE εικόνα

Διαβάζεται σε 2'
Συνέδριο με όλες τις απαντήσεις για την ενέργεια, τις τεχνολογίες και την αγορά υδρογόνου – LIVE εικόνα
Εικόνα αρχείου Istock

Ζωντανή εικόνα για το συνέδριο Hydrogen & Green Gases Forum, όπου θα αναλυθούν όλα τα σύγχρονα ενεργειακά θέματα και λύσεις που αφορούν τόσο τα εξειδικευμένα στελέχη, όσο και τους καταναλωτές.

Μπορεί το Υδρογόνο να είναι η λύση που θα δώσει διέξοδο στις υψηλές τιμές ενέργειας; Είναι κοντά τα αυτοκίνητα που θα καίνε υδρογόνο και θα εκπέμπουν μηδενικούς ρύπους; Μπορεί το βιοαέριο να λύσει το μεγάλο πρόβλημα των κτηνοτροφικών, αγροτικών και άλλων οργανικών καταλοίπων; Τι ρόλο παίζει το βιομεθάνιο και τα άλλα «πράσινα» αέρια, στην ενεργειακή μετάβαση;

Με πυκνό πρόγραμμα πραγματοποιείται στις 20 Ιουνίου στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, το συνέδριο Hydrogen & Green Gases Forum, για όλα τα σύγχρονα ενεργειακά θέματα και λύσεις που αφορούν τόσο τα εξειδικευμένα στελέχη, όσο και το «πορτοφόλι» του καταναλωτή.

Το συνέδριο μεταδίδεται live streaming από το News 24/7. Πατήστε εδώ.

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου.

Η ευρύτατη προώθηση της αξιοποίησης των Ανανεώσιμων Αερίων και ειδικά του πράσινου Υδρογόνου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, προώθηση που έχει λάβει τη μορφή νομοθετικών και κανονιστικών αποφάσεων, αλλά και χρηματοδοτικών εργαλείων, συναντάται με την ευρεία επιχειρηματική δραστηριότητα στον τομέα, αλλά και με καταιγιστικές τεχνολογικές εξελίξεις.

Την ίδια στιγμή στη χώρα μας παρατηρείται κάποια οπισθοχώρηση, κατά τη διαδικασία της εκπόνησης της εθνικής της στρατηγικής για το Υδρογόνο και τα Πράσινα Αέρια, την ίδια στιγμή που πλήθος επιστημονικών και επιχειρηματικών πρωτοβουλιών φιλοδοξούν να διαδραματίσουν ρόλο στο αύριο που, σε κάποιες τουλάχιστον περιπτώσεις, είναι ήδη εδώ.

Μέσα σε αυτό το κλίμα το επιτελείο του energypress, μετά την περυσινή πολύ επιτυχημένη διοργάνωση, πραγματοποιεί το 2o Hydrogen & Green Gases Forum.

Το συνέδριο πραγματοποιείται με ενεργό παρουσία της ηγεσίας του ΥΠΕΝ, θεσμικών, ακαδημαϊκών και επιχειρηματικών στελεχών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα