Σκουρλέτης: Νεοφιλελεύθερη η προσέγγιση των θεσμών για την πρώτη κατοικία

Σκουρλέτης: Νεοφιλελεύθερη η προσέγγιση των θεσμών για την πρώτη κατοικία
O Πάνος Σκουρλέτης Eurokinissi

Η κυβέρνηση έχει έρθει σε συμφωνία με το εγχώριο τραπεζικό σύστημα και η ρύθμιση καλύπτει το 70% των δανειοληπτών δήλωσε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

“Κάποια στιγμή θα δοθεί η δόση προς την χώρα, είτε στο Eurogroup είτε αργότερα”, δήλωσε μιλώντας στο ρ/σ News 24/7 στους 88,6 ο Πάνος Σκουρλέτης, που καταλόγισε στους θεσμούς ακραία νεοφιλελεύθερη προσέγγιση στο ζήτημα της πρώτης κατοικίας.

Όπως είπε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση έχει έρθει σε συμφωνία με το εγχώριο τραπεζικό σύστημα και η ρύθμιση καλύπτει το 70% των δανειοληπτών.

Για τις αποδοκιμασίες λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών, σημείωσε ότι η Νέα Δημοκρατία τρίβει τα χέρια της, καθώς όπως είπε δεν τις αποδοκιμάζει ευθέως.

Ενόψει του συνεδρίου του ΚΙΝΑΛ, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι το Κίνημα Αλλαγής έχει πάρει λάθος δρόμο.

Σε σχέση με τις δημοσκοπήσεις σχολίασε ότι “το 50% του κόσμου αρνείται να απαντήσει στις δημοσκοπήσεις. Κάτι σημαίνει αυτό. Είναι πολιτική στάση του κόσμου”.

Τέλος έκανε λόγο για θέμα ηθικής σε σχέση με τον Γιάννη Στουρνάρα και την υπόθεση με το θαλασσοδάνειο του συνεργάτη του, καλώντας τον κεντρικό τραπεζίτη να δώσει απαντήσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα