Στα ύψη φέτος το πετρέλαιο θέρμανσης: Έως και 1,30 ευρώ το λίτρο στα νησιά

Στα ύψη φέτος το πετρέλαιο θέρμανσης: Έως και 1,30 ευρώ το λίτρο στα νησιά
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Eurokinissi

Πάνω από το 1,14 ευρώ το λίτρο εκτιμά ότι θα φτάσει η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης ο Γιώργος Ασμάτογλου πρόεδρος ομοσπονδίας πρατηριούχων εμπόρων καυσίμων που μίλησε στον News 24/7 στους 88,6.

Πάνω από το 1,14 ευρώ το λίτρο εκτιμά ότι θα φτάσει η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης ο  Γιώργος Ασμάτογλου πρόεδρος ομοσπονδίας πρατηριούχων εμπόρων καυσίμων που μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Πρωινό Τανγκό” με τον Αντώνη Φουρλή και την Στέλλα Γκαντώνα.

Όπως είπε ο κ. Ασμάτογλου, η τιμή θα ξεπεράσει τα 1,17-1,18 ευρώ για τα μεγάλα αστικά κέντρα, για την ηπειρωτική Ελλάδα και τις απομακρυσμένες περιοχές θα υπερβεί το 1,20 και  στα νησιά το 1,28-1,30.

Εκτίμησε ότι τα ποσά αυτά θα ισχύσουν για μεγάλες ποσότητες, ενώ για τις μικρότερες θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο το κόστος.

Όπως τόνισε, η τιμή θα πρέπει να μειωθεί είτε με τη μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης είτε με το επίδομα θέρμανσης, το οποίο όπως ανέφερε δεν θα δοθεί αυτή τη στιγμή, με αποτέλεσμα, όπως ανέφερε, οι καταναλωτές να κάψουν σε τζάκια ή σόμπες ό,τι καίγεται με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα