Στηρίζει τη νέα διοίκηση της Attica Bank η Τράπεζα της Ελλάδος

Στηρίζει τη νέα διοίκηση της Attica Bank η Τράπεζα της Ελλάδος
COPYRIGHT: GEORGIA PANAGOPOULOU

Με ανακοίνωση της η Τράπεζα της Ελλάδος σημειώνει πως ο Διευθύνων Σύμβουλος της Attica Bank, ο οποίος ηγείται της προσπάθειας για την εξυγίανσή της, απολαμβάνει της πλήρους στήριξης και εμπιστοσύνης της

Ανακοίνωση σχετικά με τη Διοίκηση της Attica Bank εξέδωσε η Τράπεζα της Ελλάδος, εκφράζοντας την απόλυτή στήριξη της στην διοίκηση της τράπεζας και συγκεκριμένα στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της, σημειώνοντας παράλληλα πως ήδη έχουν αρχίσει να φαίνονται τα αποτελέσματα της προσπάθειας εξυγίανσης της Τράπεζας.

"H Attica Bank, όπως είναι ήδη γνωστό στην τραπεζική και επιχειρηματική κοινότητα, έχει πλέον έμπειρη, στιβαρή και ικανή Διοίκηση.

ADVERTISING

Από τον Σεπτέμβριο του 2016 που ανέλαβε καθήκοντα, η νέα Διοίκηση της Attica Bank ανέλαβε πρωτοβουλίες για την άμεση εξυγίανση της τράπεζας και την ενίσχυση της εμπιστοσύνης πελατών, καταθετών και μετόχων, με στόχο την επάνοδο της λειτουργίας της σε υγιείς βάσεις, σύμφωνα με τα ισχύοντα σε όλη την τραπεζική αγορά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Attica Bank, ο οποίος ηγείται της προσπάθειας για την εξυγίανσή της, απολαμβάνει της πλήρους στήριξης και εμπιστοσύνης της Τράπεζας της Ελλάδος, πολύ περισσότερο καθώς σήμερα έχουν ήδη αποτυπωθεί τα πρώτα αποτελέσματα εξυγίανσής της.

Μεταξύ αυτών και η διόρθωση – θεραπεία των περισσότερων από τις αδυναμίες που εντοπίστηκαν από τον πρόσφατο κοινό έλεγχο του SSM και της Τράπεζας της Ελλάδος.

Ιδιαίτερη μάλιστα μνεία πρέπει να γίνει στην εφαρμογή κανόνων εταιρικής διακυβέρνησης στη λειτουργία της Τράπεζας, που αποτελεί την πιο σημαντική προϋπόθεση για την αναστροφή των αρνητικών επιδόσεων του παρελθόντος." αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση της ΤτΕ.

SHARE:

24Media Network