Στις Βρυξέλλες ο Ν. Μηταράκης τη Δευτέρα και την Τρίτη

ΑΘΗΝΑ-O Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότης Μηταράκης έκανε δηλώσεις σήμερα Πέμπτη 14 Νοεμβρίου  αναφορικά με το Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο.(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-O Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότης Μηταράκης έκανε δηλώσεις σήμερα Πέμπτη 14 Νοεμβρίου αναφορικά με το Ελληνικό Επενδυτικό Ταμείο.(EUROKINISSI-ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Στις Βρυξέλλες ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης για την προετοιμασία του Άτυπου Συμβουλίου υπουργών Εξωτερικών

Στις 27 και 28 Φεβρουαρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί, στην Αθήνα, το Άτυπο Συμβούλιο υπουργών Εξωτερικού Εμπορίου της Ε.Ε.

O υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότης Μηταράκης με την ιδιότητα του προέδρου του Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικού Εμπορίου της ΕΕ θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη εργασίας στις Βρυξέλλες (20 -21 Ιανουαρίου) για να προετοιμάσει τις εργασίες του συμβουλίου.

Αύριο Δευτέρα 20/1/2013 στις 13.00 ο κ. Μηταράκης θα παρακαθήσει σε γεύμα που παραθέτει προς τιμήν του ο πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΙΝΤΑ), Πορτογάλος ευρωβουλευτής, καθηγητής Βίταλ Μορέιρα.

Στις 15.00 θα παρουσιάσει τις προτεραιότητες της Ελληνικής Προεδρίας για το Εξωτερικό Εμπόριο της Ε.Ε. στα μέλη της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΙΝΤΑ).

Στις 18.00 θα συναντηθεί με τη Διοίκηση του Ευρωαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Την Τρίτη 21/1/2013 και ώρα 13.15 θα συναντηθεί με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για θέματα Εμπορίου, Κάρελ ντε Χούχτ.

SHARE:

24Media Network