Βαθμιαία μείωση των τιμών των καυσίμων

ΟΥΡΕΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΑΠΟ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΟΤΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. (PHASMA/Γ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ)
ΟΥΡΕΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΑΠΟ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΟΤΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ. (PHASMA/Γ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ) PHASMA

Συνεχίζεται η αποκλιμάκωση των τιμών των καυσίμων σήμερα, παρά την άνοδο των διεθνών τιμών των καυσίμων με αφορμή τις πολεμικές επιχειρήσεις στη Λιβύη, καθώς η ελληνική αγορά απορροφά με καθυστέρηση τις διακυμάνσεις των τιμών των προηγούμενων ημερών

Η μέση τιμή της αμόλυβδης διαμορφώνεται σήμερα στο 1,669 ευρώ το λίτρο, από 1,676 την Παρασκευή και 1,68 στις 16 Μαρτίου οπότε σημειώθηκε το ιστορικό υψηλό. Δηλαδή συνολικά η μείωση από την περασμένη Τετάρτη είναι 2,1 λεπτά το λίτρο.

Ακριβότερες περιοχές παραμένουν Κεφαλλονιά, Λασίθι, Ρέθυμνο, Κυκλάδες και Χίος με τις τιμές να κλιμακώνονται μέχρι 1,87 ευρώ ενώ στην Αχαΐα και τα μεγάλα αστικά κέντρα Αθήνας και Θεσσαλονίκης ξεκινούν από 1,534 ευρώ.

Το πετρέλαιο θέρμανσης υποχώρησε οριακά στα 89,5 λεπτά από 89,6 το Σαββατοκύριακο και 89,7 που ήταν το ιστορικό ρεκόρ την περασμένη Παρασκευή.

SHARE:

24Media Network