Συνάντηση Στουρνάρα - Ντομπρόβσκι: Η ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους

Συνάντηση του αντιπροέδρου της Κομισιόν, Βάλντις Ντομπρόβσκις, με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
Συνάντηση του αντιπροέδρου της Κομισιόν, Βάλντις Ντομπρόβσκις, με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) EUROKINISSI

Την αναγκαιότητα ολοκλήρωσης της ανακεφαλαιοποίησης των ελληνικών τραπεζών έως το τέλος του 2015, υπογράμμισαν από κοινού, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννης Στουρνάρας και ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Βάλντις Ντομπρόβσκις

Ολοκληρώθηκε στην Τράπεζα της Ελλάδος η συνάντηση του διοικητή της, Ι.Στουρνάρα, με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις.

Σε δηλώσεις τους, αμφότεροι, υποστήριξαν ότι η ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών είναι ανάγκη να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους.

Σημειώνεται ότι χθες, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν διαμήνυσε ότι η αναδιάρθρωση των ελληνικών τραπεζών "θα πρέπει να γίνει μετά την πρώτη αξιολόγηση, ως τις 15 Νοεμβρίου, και πάντως οπωσδήποτε πριν το τέλος του έτους".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Την πολιτική σταθερότητα με τα κόκκινα δάνεια συνδέουν στο Μαξίμου

SHARE:

24Media Network