Συνθήματα κατά της κρίσης από τσέπη σε τσέπη

Συνθήματα κατά της κρίσης από τσέπη σε τσέπη

Νέο τρόπο βρήκαν οι αγανακτισμένοι της Ισπανίας για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στη λιτότητα. Γράφουν συνθήματα στα χαρτονομίσματα! (Tweets)

Αγανακτισμένοι Ισπανοί πολίτες από την οικονομική κρίση στη χώρα, βρήκαν ένα  πρωτότυπο τρόπο για να εκφράσουν το θυμό τους έναντι των τραπεζών και των πολιτικών.

Όταν κάποιος γράψει κάτι με στυλό σε χαρτονόμισμα αυτό δε χάνει την αξία του. Έτσι, οι απόψεις τους μεταφέρονται από χέρι σε χέρι και από τσέπη σε τσέπη. Μάλιστα, αρκετά συνθήματα έχουν γίνει άξια σχολιασμού σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Ένας αγανακτισμένος πολίτης αναρωτιέται, εάν το χαρτονόμισμα των πέντε ευρώ στο οποίο εξέφρασε το θυμό του θα φτάσει στον πρόεδρο της τράπεζας Banco Santander, Emilio Botin.

"Οι πολιτικοί και οι τραπεζίτες είναι ντροπή για το έθνος" γράφει ένας άλλος Ισπανός πολίτης σε ένα χαρτονόμισμα των πέντε ευρώ.

Ένα άλλο μήνυμα εκφράζει την ευχή ενός αγανακτισμένου πολίτη να γυρίσει πίσω το χρόνο “για να μην επιτρέψει στους γονείς του Rajoy  (τωρινού πρωθυπουργού) να γνωριστούν”.

“Ξέρω ότι αυτό το χαρτονόμισμα θα φτάσει στα χέρια σας. Για αυτό σας αφήνω ένα προσωπικό (προσβλητικό) μήνυμα” 

"Αυτό το χαρτονόμισμα είναι μαύρο χρήμα. Παρακαλώ μην το κυκλοφορήσετε στην αγορά”

Πηγή: euronews.fr

SHARE:

24Media Network