Σύζυγος Σάββα Ξηρού: Μετάνιωσε για τις ζωές που αφαίρεσε

Αλιθια Ρομερο στην ΓΑΔΑ - Φωτ/Γ.Χρυσοχοιδης
Αλιθια Ρομερο στην ΓΑΔΑ - Φωτ/Γ.Χρυσοχοιδης ΑΛΙΘΙΑ ΡΟΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ - ΦΩΤ/Γ.ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ

Επανεμφάνιση Αλίθια Ρομέρο Κορτέζ στα μέσα ενημέρωσης. Τι δηλώνει για το σύζυγό της Σάββα Ξηρό. Για ποιο λόγο οδηγούνταν σε εκτελέσεις. "Έχει μετανιώσει", δηλώνει η ίδια σε συνέντευξή της σε κυριακάτικο Τύπο

"Ο Σάββας Ξηρός έχει μετανιώσει για τους νεκρούς και για τις ζωές που αφαίρεσε", δηλώνει στο " Έθνος της Κυριακής " η σύζυγός του Αλίθια Ρομέρο Κορτέζ, η οποία έκανε την επανεμφάνισή της.

"Αγωνίστηκε γιατί αγαπούσε τον τόπο του. Λάθος ή σωστό, η Ιστορία θα το κρίνει.", σημειώνει η κ. Ρομέρο Κορτέζ, και αναφέρει ότι πολλές φορές της είπε "ότι η 17N από τη στιγμή που εξαρθρώθηκε, δεν υπάρχει. Κι αυτός προχωράει και τ' αφήνει όλα πίσω. Ένας τυφλός ασθενής με τόσα προβλήματα, ο μόνος αγώνας που μπορεί να κάνει είναι για την υγεία και τη ψυχή του".

Την ίδια ώρα, σε κατάσταση συναγερμού παραμένει η Αντιτρομοκρατική, μετά την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού.

Οι Αρχές εκτιμούν βρίσκεται στην Αθήνα, κρυμμένος σε κάποιο διαμέρισμα.

Με δηλώσεις του στο Πρώτο Θέμα, ο Αυγουστίνος Ξηρός, αδελφός του Χριστόδουλου και ένας από τους τελευταίους ανθρώπους που τον είδε, εκτίμησε ότι ο αδελφός του "θέλει να κάνει επανάσταση" και απέκλεισε το ενδεχόμενο να έχει διαφύγει στο Εξωτερικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Φοβούνται μεγάλο χτύπημα μετά την απόδραση Ξηρού: Συναγερμός για δολοφονία πολιτικού

Εξιτήριο από νοσοκομείο πήρε ο Σάββας Ξηρός

SHARE: