Viva Wallet: Νέα πανευρωπαϊκή λύση πληρωμών για Marketplaces

Viva Wallet: Νέα πανευρωπαϊκή λύση πληρωμών για Marketplaces
Viva Wallet

Η λύση της Viva Wallet για Marketplaces υποστηρίζει πληρωμές σε 24 Ευρωπαϊκές αγορές, παρέχοντας όλα τα εργαλεία για τη ψηφιακή εγγραφή των εμπόρων, τη διεκπεραίωση των συναλλαγών, αλλά και την παράλληλη διανομή εσόδων και προμηθειών.

Η λύση της Viva Wallet για Μarketplaces προσφέρει μία πραγματικά πανευρωπαϊκή πλατφόρμα για κάθε τύπο Μarketplace, είτε λειτουργεί online είτε έχει φυσική παρουσία, συμπεριλαμβανομένων και των shop-in-shop επιχειρηματικών μοντέλων. Kάτοχος τραπεζικής άδειας και άδειας ιδρύματος ηλεκτρονικού χρήματος, η Viva Wallet ανέπτυξε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την ομαλή και αποτελεσματική διαχείριση ενός Ευρωπαϊκού, πολυεθνικού Μarketplace, σε πλήρη εναρμόνιση με την οδηγία PSD2 και τις νέες Πράξεις της ΕΕ, Digital Services Act (Πράξη για τις Ψηφιακές Υπηρεσίες) και Digital Markets Act (Πράξη για τις Ψηφιακές Αγορές).

Από την απλή και πλήρως ψηφιοποιημένη εγγραφή νέων εμπόρων και τους ελέγχους AML (Anti-Money Laundering) που προσαρμόζονται στην νομοθεσία κάθε χώρας, έως την ολοκλήρωση των πληρωμών σε δευτερόλεπτα, την υποστήριξη άνω των 30 διεθνών και τοπικών μεθόδων πληρωμής, και την «plug-and-play» Smart Checkout τεχνολογία που βελτιστοποιεί το conversion, η Viva Wallet προσφέρει στα Marketplaces ό,τι χρειάζονται για να εξασφαλίσουν ποιότητα υπηρεσιών, ταχύτατες συναλλαγές, εξορθολογισμό της λειτουργίας, και πλήρες reporting.

Η ολοκληρωμένη λύση της Viva Wallet για e-commerce και shop-in-shop Μarketplaces περιλαμβάνει:

  • Άνω των 30 μεθόδους πληρωμής στη διάθεση των εμπόρων-πωλητών, συμπεριλαμβανομένων και δημοφιλών τοπικών μεθόδων πληρωμής.
  • Διανομή των πληρωμών σε εμπόρους και καταβολή της αντίστοιχης προμήθειας σε πραγματικό χρόνο.
  • Απόλυτα ψηφιοποιημένη διαδικασία εγγραφής νέων εμπόρων-πωλητών (eKYB-Know Your Business), και έλεγχοι AML προσαρμοσμένοι στο νομικό πλαίσιο κάθε χώρας -εργαλεία που επιτρέπουν την εύκολη εγγραφή ακόμα και χιλιάδων νέων πωλητών στην πλατφόρμα.
  • Ευελιξία στην πρόσβαση των πωλητών στα ποσά εκκαθάρισης, βάσει της πολιτικής κάθε Μarketplace.
  • Υποστήριξη omnichannel πωλήσεων -από την online παραγγελία στην πληρωμή στο κατάστημα με smartphones ή tablets μέσω της καινοτόμου λύσης Tap-on-Phone της Viva Wallet.
  • «Έξυπνα» εργαλεία προστασίας από απάτες.
  • Ενιαίο σύστημα διαχείρισης κάθε πτυχής του Μarketplace, τόσο σε περιβάλλον web όσο και mobile.
  • Αναλυτικό reporting, εργαλεία λογιστικής και dashboard ελέγχου.

H λύση της Viva Wallet για Marketplaces ορίζει ένα αποδοτικό μοντέλο συνεργασίας για κάθε Μarketplace, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη, αξιόπιστη εμπειρία αγοράς για τους καταναλωτές. Με παρουσία σε 24 Ευρωπαϊκές αγορές, συνδεδεμένη απευθείας με τα τοπικά συστήματα πληρωμών και υπό την εποπτεία των αρμοδίων τοπικών αρχών, η Viva Wallet διαθέτει ισχυρή υποδομή και εκτεταμένο «αποτύπωμα» που δίνουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα στις επιχειρήσεις με αντίστοιχα διεθνή κάλυψη.

«Η λύση μας για Μarketplaces καλύπτει τις ανάγκες κάθε πλατφόρμας, από την απρόσκοπτη διεξαγωγή των συναλλαγών και την αξιοποίηση όλων των μεθόδων πληρωμής, έως την εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας και την προστασία από αναξιόπιστους πωλητές. Με αφετηρία την πρωτοποριακή τεχνολογική πλατφόρμα πληρωμών της Viva Wallet, αναπτύξαμε τη συγκεκριμένη λύση με τέτοιο τρόπο ώστε να μην παραλείπει καμία πτυχή της λειτουργίας ενός Marketplace. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε σε κάθε online και shop-in-shop Marketplace στην Ευρώπη, μοναδικά πλεονεκτήματα στους τομείς των πληρωμών και ευρύτερης απόδοσης της πλατφόρμας τους, με μία λύση που είναι πλήρως εναρμονισμένη με το νομοθετικό πλαίσιο σε Ευρωπαϊκό και τοπικό επίπεδο. Η λύση της Viva Wallet αντικατοπτρίζει τη δημιουργικότητα και καινοτομία της ομάδας μας,» δήλωσε ο Χάρης Ξενοφώντος, Director of Global Strategic Partnerships στη Viva Wallet.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα