Βραβείο για τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα το περίπτερο του ΕΟΤ στο Λονδίνο

Βραβείο για τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα το περίπτερο του ΕΟΤ στο Λονδίνο
EOT

Η Ελλάδα κερδίζει την αναγνώριση στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Λονδίνου WTM, με διακρίσεις για τις επαγγελματικές επαφές που πραγματοποιούν τα στελέχη του ελληνικού τουρισμού

Η Διεθνής Εκθεση Τουρισμού του Λονδίνου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και η Ελλάδα δίνει βροντερό παρών στην μεγαλύτερη συνάντηση τουρισμού του κόσμου.

Κι ενώ είναι νωρίς ακόμα να γίνει η αποτίμηση της παρουσίας της χώρας μας εκεί, εντούτοις τα πρώτα δείγματα είναι άκρως ικανοποιητικά. Μάλιστα, η Ελλάδα και ο ΕΟΤ βραβεύτηκαν στην WorldTravelMarket 2017 για το καλύτερο περίπτερο, που ξεχώρισε για τη μεγάλη επισκεψιμότητα και τις επαγγελματικές επαφές.

Το βραβείο “Best Stand for Doing Business” παρέλαβε από τους διοργανωτές της έκθεσης ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ Κωνσταντίνος Τσέγας και η επικεφαλής του ΕΟΤ Μεγάλης Βρετανίας Έμυ Αναγνωστοπούλου.

ADVERTISING

Η βράβευση αυτή αποτυπώνει το υψηλό ενδιαφέρον για την Ελλάδα από παράγοντες των ξένων τουριστικών αγορών που επισκέπτονται και πραγματοποιούν επαφές και συναντήσεις με τους Έλληνες εκθέτες που φιλοξενεί το ελληνικό περίπτερο.

Η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά με το γενικό γραμματέα του ΕΟΤ Τσέγα πραγματοποιούν μεγάλο αριθμό επαγγελματικών συναντήσεων για την προώθηση και προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στη Μεγάλη Βρετανία και την ανάδειξη της Ελλάδας ως παγκόσμιου ελκυστικού προορισμού 365 ημέρες το χρόνο.

dbΣτο περίπτερο του ΕΟΤ συμμετέχουν 70 εκθέτες από την Ελλάδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τουρισμός
SHARE:

24Media Network