Διερευνητικές επαφές του ΟΤΕ για την εξαγορά της Forthnet

Διερευνητικές επαφές του ΟΤΕ για την εξαγορά της Forthnet

Η Forthnet ΑΕ θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό ως προς το περιεχόμενο του δημοσιεύματος που αφορά στην Emirates International Telecommunications

Με επιστολή της στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ο ΟΤΕ διευκρινίζει ότι «έχουν γίνει διερευνητικές επαφές μεταξύ της ΟΤΕ ΑΕ και του κύριου μετόχου της Forthnet, της εταιρείας Forgendo ltd, σχετικά με τη δραστηριότητα της συνδρομητικής τηλεόρασης της NOVA». ανακοίνωσε ότι

Παράλληλα, επισημαίνει ότι «τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στη συνδρομητική τηλεόραση εκτιμώντας ότι η δραστηριότητα αυτή παρουσιάζει δυνατότητες ανάπτυξης, και όπως είναι φυσικό εξετάζει και αξιολογεί κάθε επιχειρηματική δυνατότητα ή ενέργεια, η οποία ενδέχεται να συμβάλει στην κατεύθυνση αυτή».

«Επί του παρόντος δεν υφίσταται, αλλά εφόσον στο άμεσο ή απώτερο μέλλον συντρέξει γεγονός ή κατάσταση που χρήζει δημοσιοποίησης σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, η ΟΤΕ ΑΕ θα προβεί έγκαιρα σε ενημέρωση του επενδυτικού κοινού» αναφέρεται στην επιστολή.

Από την πλευρά της, η εταιρεία Forthnet ΑΕ, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, διευκρινίζει ότι «δεν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ΟΤΕ ΑΕ».

«Η Forthnet θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό ως προς το περιεχόμενο του δημοσιεύματος που αφορά στην Emirates International Telecommunications αμέσως μόλις ενημερωθεί σχετικώς» επισημαίνει η εταιρεία, ενώ προσθέτει ότι «δεν σχολιάζει έτερα δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου συναφή με το ως άνω δημοσίευμα που αφορούν στις επιδιώξεις, στρατηγικές και σχεδιασμούς ανταγωνιστών της».

Πηγή: ΑΠΕ

SHARE:

24Media Network