Όλοι έτοιμοι για τον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών

Όλοι έτοιμοι για τον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών

Διαβάστε αναλυτικά για τον 30 Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών. Έτοιμη η WIND Running Team. Δείτε ποιοι συμμετέχουν

Τον αγώνα της WIND Running Team υπέρ της ΕΛΕΠΑΠ ενισχύουν πάνω από 1500 δρομείς περισσότεροι από 6000 φίλοι  της ομάδας μέσω Facebook.

9 δημοφιλείς προσωπικότητες

Αθήνα, 6 Νοεμβρίου 2012. Έτοιμη για τη συμμετοχή της στον 30ο  Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών (ΚΜΑ) καθώς και στους  αγώνες δρόμου 5 & 10 χλμ. είναι η  WIND Running Team που χθες ολοκλήρωσε τις προπονήσεις  της εν όψει της διοργάνωσης.

Η  ομάδα με τα χρώματα της WIND, Επίσημου Χορηγού της  διοργάνωσης, λαμβάνει για δεύτερη  φορά μέρος στους αγώνες και είναι η πολυπληθέστερη ομάδα που  έχει λάβει ποτέ μέρος στον ΚΜΑ, καθώς  αριθμεί περισσότερους από 1500 δρομείς. Η WIND Running Team τρέχει πάντα για καλό σκοπό και φέτος θα στηρίξει με τη συμμετοχή της το έργο της ΕΛΕΠΑΠ καθώς για κάθε δρομέα της ομάδας η WIND θα προσφέρει στην ΕΛΕΠΑΠ το ποσό των 10€.

Στη WIND συμμετέχουν και 9 πρεσβευτές, οι Εύα Αντωνοπούλου, Πάνος Βλάχος, Ναταλία Δραγούμη, Νίκη Κάρτσωνα, Ευγενία Μανωλίδου, Δούκισσα Νομικού, Νικολέττα Ράλλη, Εύη Φραγκάκη και Χρήστος Φερεντίνος, που θα τρέξουν την Κυριακή 11 Νοεμβρίου για να ενισχύσουν τα παιδιά με αναπηρία. Για  κάθε έναν από τους οποίους η WIND θα προσφέρει στην ΕΛΕΠΑΠ το ποσό των 1000€.

Το έργο της ΕΛΕΠΑΠ ενισχύουν  και οι φίλοι της WIND Running Team μέσω του Facebook και την εφαρμογή « Ένας αγώνας για όλους, μία ζωγραφιά από τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ» στη σελίδα της WIND. Οι χρήστες μπορούν  να δουν τις ζωγραφιές που ετοίμασαν  τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ για τον Κλασικό Μαραθώνιο  Αθηνών, και να μοιραστούν τη ζωγραφιά της επιλογής τους με τους φίλους τους. Για κάθε ζωγραφιά που μοιράζεται, η WIND αυτόματα προσθέτει 1€ στο συνολικό ποσό που συγκεντρώνει για την ΕΛΕΠΑΠ. Ήδη περισσότεροι από 6000 άνθρωποι έχουν μοιραστεί,ζωγραφιές των παιδιών  της ΕΛΕΠΑΠ.

SHARE:

24Media Network