"Όμηροι" του ΠΑΜΕ οι τροϊκανοί στο Χίλτον

"Όμηροι" του ΠΑΜΕ οι τροϊκανοί στο Χίλτον

Με πανό και συνθήματα, 500 μέλη του ΠΑΜΕ απέκλεισαν το ξενοδοχείο που διέμεναν τα μέλη της τρόικας. Μπλόκο στα ραντεβού τους. Αίτημα παρέμβασης εισαγγελέα (Vids)

Συγκέντρωση πραγματοποίησαν νωρίς το πρωί της Τετάρτης μέλη του ΠΑΜΕ έξω από το ξενοδοχείο Χίλτον στη Βασιλίσσης Σοφίας, όπου διέμεναν τα μέλη της τρόικας, στον απόηχο των διαπραγματεύσεων με την ελληνική κυβέρνηση.

Μάλιστα, οι εκπρόσωποι της τρόικας ζήτησαν την παρέμβαση του εισαγγελέα προκειμένου να εξέλθουν του ξενοδοχείου Χίλτον.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για "εκείνους που λεηλατούν το εισόδημά μας, εναντίον όσων καταδικάζουν εμάς και τα παιδιά μας στην πείνα και την ανεργία", διευκρινίζουν τα μέλη του ΠΑΜΕ που συγκεντρώθηκαν εκεί λίγο μετά τις έξι το πρωί της Τετάρτης.

Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ των απαιτήσεων, η τρόικα ζητά τη μείωση του κατώτατου μισθού, την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού, τις περικοπές στις ΔΕΚΟ και σειρά αλλαγών στην εργατική νομοθεσία, γεγονός που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στους κοινωνικούς εταίρους.

Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ αναφέρει ότι η κινητοποίηση πραγματοποιείται "για να διατρανωθεί η οργή και η αγανάκτηση εναντίον όσων καταδυναστεύουν τη ζωή μας, εναντίον όσων λεηλατούν το εισόδημά μας, εναντίον όσων καταδικάζουν εμάς και τα παιδιά μας στην πείνα και την ανεργία".

Στο πανό των μελών του ΠΑΜΕ αναγραφόταν "Τρόικα, πήγαινε σπίτι σου" και "Έξω η τρόικα από την Ελλάδα".

Από την κινητοποίηση δεν δημιουργήθηκαν κυκλοφοριακά προβλήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Το ΠΑΜΕ στο Χίλτον

SHARE:

24Media Network