Ουρανούπολη: Πυροσβεστικό έπεσε σε χαράδρα. Νεκρός ο μοναχός που έσπευσε σε βοήθεια

Άνδρες της Πυροσβεστικής και εθελοντές προσπαθούν για την κατάσβεση φωτιάς που ξέσπασε την Κυριακή 10 Αυγούστου 2014,  στην Κόρινθο, στην περιοχή Αθίκια.
Στην προσπάθεια κατάσβεσης συμμετείχαν  44 πυροσβέστες, 20 οχήματα, 3 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.
(EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)
Άνδρες της Πυροσβεστικής και εθελοντές προσπαθούν για την κατάσβεση φωτιάς που ξέσπασε την Κυριακή 10 Αυγούστου 2014, στην Κόρινθο, στην περιοχή Αθίκια. Στην προσπάθεια κατάσβεσης συμμετείχαν 44 πυροσβέστες, 20 οχήματα, 3 αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Πτώση πυροσβεστικού σε χαράδρα στην Ουρανούπολη. Έπεσε και δεύτερο όχημα που έσπευσε σε βοήθεια. Νεκρός ένας μοναχός τραυματίες δύο πυροσβέστες

Δύο πυροσβέστες και δύο μοναχοί τραυματίστηκαν το πρωί της Πέμπτης στο Αγιο Όρος, όταν τα οχήματα στα οποία επέβαιναν έπεσαν -διαδοχικά- σε γκρεμό, λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι πυροσβέστες εκτελούσαν περιπολία στην περιοχή, κοντά στην Μονή Χιλανδαρίου, ωστόσο το πυροσβεστικό όχημα γλίστρησε στη λάσπη, που είχε δημιουργηθεί μετά από βροχή, με αποτέλεσμα να πέσει σε μικρό γκρεμό.

Ο ένας από τους πυροσβέστες κατάφερε να βγει από το όχημα, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη προσπάθειες απεγκλωβισμού του δεύτερου.

Στο μεσοδιάστημα, οι μοναχοί που ενημερώθηκαν για το τροχαίο έσπευσαν να βοηθήσουν. Όμως και το δικό τους όχημα βρέθηκε στο γκρεμό λόγω λάσπης. Οι δύο μοναχοί τραυματίστηκαν, με τον έναν εκ των δύο που ήταν πιο σοβαρά τελικώς να υποκύπτει στα τραύματα του.

SHARE:

24Media Network