ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ: δυνατές συνεργασίες και επαγγελματική αποκατάσταση

ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ: δυνατές συνεργασίες και επαγγελματική αποκατάσταση

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ είναι μέλος ενός ιστορικού Ομίλου που διανύει την όγδοη δεκαετία αδιάλειπτης λειτουργίας στην ελληνική εκπαίδευση.

Ως φορέας επαγγελματικής κατάρτισης το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ προσφέρει ανταγωνιστικά προγράμματα σπουδών σχεδιασμένα με γνώμονα τις ανάγκες που επικρατούν στην αγορά εργασίας όπως αποδεικνύουν οι χιλιάδες αποφοίτοι που κάνουν καριέρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σύγχρονες εγκαταστάσεις και ειδικότητες

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ λειτουργεί σε σύγχρονες εγκαταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας, του Πειραιά και της Λάρισας (* υπό αδειοδότηση) και προσφέρει προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης υψηλού επιπέδου σε περισσότερες από 70 ειδικότητες αιχμής. μαγειρική, ζαχαροπλαστική, δημοσιογραφία, ομορφιά, αθλητισμός, τουριστικά επαγγέλματα, νέες τεχνολογίες, ναυτιλιακά, υγεία, παιδαγωγικά κ.ά.

Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στο κέντρο των τριών μεγάλων πόλεων της Αττικής και της Θεσσαλίας και φιλοξενούν υπερσύγχρονα εργαστήρια που προσομοιάζουν με πραγματικούς επαγγελματικούς χώρους ώστε να παρέχονται εκπαιδευτικές υπηρεσίες στο υψηλότερο επίπεδο.

Κορυφαίες συνεργασίες με επαγγελματίες και επιχειρήσεις

Στον ΟΜΗΡΟ οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία που διαπρέπουν στον τομέα τους. Οι σπουδαστές Μαγειρικής έχουν την τύχη να παρακολουθούν αποκλειστικά σεμινάρια με τον Άκη Πετρετζίκη, ο έτερος κριτής του «Bake Off» Νικόλας Στράγγας ταξιδεύει από τη μακρινή Δανία για να διδάξει τα μυστικά της Ζαχαροπλαστικής στους νέους Pastry Chefs, οι σπουδαστές του τομέα Ομορφιάς μαθαίνουν Beauty και Nail Art δίπλα στον Αχιλλέα Χαρίτο και την Τέτα Καμπουρέλη, ενώ στον τομέα του Αθλητισμού ο ambassador Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς γνώρισε στους σπουδαστές Προπονητικής και Αθλητικής Δημοσιογραφίας «μεγαθήρια» όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Ντέμης Νικολαΐδης και ο Αντώνης Νικοπολίδης!

Κι όπου το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ δεν συνεργάζεται με διάσημους επαγγελματίες συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες! Για παράδειγμα ο τομέας Πληροφορικής είναι μέλος της Oracle Academy και οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν περιζήτητες επαγγελματικές πιστοποιήσεις και πρόσβαση σε μια τεράστια βάση γνώσης.

7/10 βρίσκουν δουλειά!

Το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ δίνει έμφαση στην απορρόφηση των αποφοίτων του από την αγορά εργασίας και το καταφέρνει αποτελεσματικότερα από κάθε άλλη σχολή επαγγελματικής κατάρτισης!

Σύμφωνα με την μοναδική επίσημη έρευνα σχετικά με την επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων ΙΕΚ (Alco 2016*), o ΟΜΗΡΟΣ βρίσκεται στην πρώτη θέση καθώς 7 στους 10 αποφοίτους του εργάζονται στον τομέα των σπουδών τους!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα