Παιδιά οικονομικών μεταναστών “έδωσαν” τον παιδεραστή

Παιδιά οικονομικών μεταναστών “έδωσαν” τον παιδεραστή

Δύο παιδιά από οικογένειες οικονομικών μεταναστών ήταν εκείνα που βοήθησαν στο να πιάσουν οι αρχές τον σάτυρο προπονητή από το Ρέθυμνο. Αποφάσισαν να τον καταγγείλουν καθώς είχαν προσέξει μια περίεργη συμπεριφορά

Η αστυνομία ξεσκέπασε την αρρωστημένη δράση του 47χρονου προπονητή Νίκου Σειραγάκη στη Κρήτη χάρη στο κουράγιο δύο παιδιών από οικογένειες οικονομικών μεταναστών που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν στις αρχές.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει το Cretalive , τα δύο παιδιά τρομοκρατήθηκαν από την αρρωστημένη “φιλοσοφία” του και με την βοήθεια των οικογενειών τους πριν από περίπου ένα χρόνο και πήγαν στην Αστυνομία για να καταγγείλουν τον προπονητή τους, αναφέροντας ότι είχε επιδείξει περίεργη συμπεριφορά απέναντι τους.

Παρά το γεγονός πως δεν ήταν ντόπιοι τα παιδιά αποφάσισαν από μόνα τους πως έπρεπε ννα κάνουν κάτι για να σταματήσουν τη δράση του και έτσι αποφάσισαν να πάνε στην Αστυνομία αφού πήραν την έγκριση από τους γονείς τους, τους οποίους είχαν ενημερώσει για ανάρμοστη συμπεριφορά του 47χρονου.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο 47χρονος προσπάθησε να τα “μυήσει” αλλά η “τεχνική” του ξένισε τους δύο ανήλικους αθλητές, οι οποίοι τρομοκρατήθηκαν!

“Οι καταθέσεις των δύο παιδιών αντιμετωπίστηκαν εξ αρχής με μεγάλη σοβαρότητα από την Αστυνομία που προσπάθησε να τις κρατήσει απόρρητες ώστε να ξεκινήσουν οι έρευνες”, αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, ενώ μετά από αυτή την συγκλονιστική υπόθεση οι αρχές ψάχνουν και άλλες υποθέσεις παιδεραστίας.

Τα παιδιά άνοιξαν τον δρόμο καθώς έχουν περιέλθει στην Αστυνομία συγκεκριμένες πληροφορίες και για άλλες υποθέσεις παιδεραστίας κάτι που προβληματίζει τους αστυνομικούς της ΕΛΑΣ για το εύρος της διαστροφής των κυκλωμάτων αυτών.

Μάλιστα σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανδρών της Αστυνομίας αν οι υποθέσεις που έχουν καταγγελθεί μετά την αποκάλυψη του Σειραγάκη συνδέονται μεταξύ τους, τότε η δράση του προπονητή του μπάσκετ θα πρέπει να έχει διάρκεια χρόνων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα