Παπαχρήστου: Αισθάνομαι μεγάλη πικρία

Παπαχρήστου: Αισθάνομαι μεγάλη πικρία

Ταραγμένη δηλώνει στο Reuters η Βούλα Παπαχρήστου, σημειώνοντας πως προσπαθεί να μείνει ψύχραιμη μετά τον αποκλεισμό της λίγες ημέρες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Επισημαίνοντας πως προσπαθεί να μείνει ψύχραιμη, η Βούλα Παπαχρήστου σε συνέντευξή της εξέφρασε την πικρία της για τον αποκλεισμό λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.

“Αισθάνομαι μεγάλη πίκρα και είμαι πολύ ταραγμένη”, ανέφερε στο πρακτορείο Reuters . “Δεν έχω κοιμηθεί καθόλου και για να είμαι ειλικρινής ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι έγινε. Προσπαθώ να κρατηθώ ψύχραιμη διαφορετικά θα χάσω τον έλεγχο. Είμαι ευγνώμων στον προπονητή μου, την οικογένεια μου, αλλά και πολύ κόσμο που στάθηκε στο πλευρό μου”, υπογράμμισε.

Επισήμανε ακόμα πως δεν έχει ανακατευτεί ποτέ με την πολιτική, απαντώντας σε όσα λένε για σχέση της με το κόμμα της “Χρυσής Αυγής”.

“Ποτέ δεν ανακατεύτηκα με την πολιτική. Όπως έχω επισημάνει και στην απολογία μου, αυτό ήταν ένα κακόγουστο αστείο που μοιράστηκε από όλους και δεν υπολόγιζα πως η δική μου αναδημοσίευση θα προκαλούσε πρόβλημα.

Ποτέ δεν ήθελα να προκαλέσω θέμα ή να προσβάλλω κανένα, καθώς δεν είναι αυτός ο τρόπος που σκέφτομαι και λειτουργώ”, σημείωσε.

Αναφέρει, επίσης, ότι “έπειτα από τόσα χρόνια θυσιών για να καταφέρω να φτάσω στους πρώτους μου Ολυμπιακούς Αγώνες αισθάνομαι μεγάλη πίκρα και είμαι πολύ ταραγμένη.

Εκείνο που με έχει ενοχλήσει περισσότερο είναι οι υπερβολικές αντιδράσεις και η ταχύτητα με την οποία ελήφθη η πειθαρχική απόφαση”, σημείωσε.

“Δεν ξέρω αν ήθελαν να παραδειγματίσουν μέσω του δικού μου προφίλ, αυτό θα το κρίνουν άλλοι. Πιστεύω όμως πως χρησιμοποίησαν το μάξιμουμ της πειθαρχικής τους δύναμης πάνω μου. Πήγαν κατευθείαν στο τελευταίο στάδιο, αποκλείοντάς με από μια ομάδα πολλά υποσχόμενη”, προσέθεσε.

Επισήμανε ακόμα πως το μόνο πράγμα που ξέρει είναι να αγωνίζεται στον στίβο και να το κάνει καλά, κάτι που έχει δείξει, όπως σημείωσε, με τις μέχρι τώρα επιδόσεις στην καριέρα της.

“Νομίζω ότι είμαι καλή, ευγενική και δυνατός χαρακτήρας. Θα το ξεπεράσω και θα δώσω τις απαντήσεις μου με τις μελλοντικές μου εμφανίσεις. Μόνο αυτό θέλω να πω επ’ αυτού”, σημείωσε, ενώ ευχήθηκε το καλύτερο στην ελληνική αποστολή.

“Εύχομαι το καλύτερο σε όλους τους συναθλητές μου στην ελληνική αποστολή, ελπίζω όλοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να δείξουν πως το ελληνικό πνεύμα δεν έχει όρια”, τόνισε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα