ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΡΑΜΠ

Η Νάνσι Πελόζι σκίζει επιδεικτικά το κείμενο ομιλίας του Τραμπ

Πρωτοφανές: Ο Τραμπ σνόμπαρε την Πελόζι και εκείνη έσκισε επιδεικτικά την ομιλία του

Εκτός ορίων η κόντρα Τραμπ-Πελόζι. Καβγάς σε απευθείας μετάδοση με μια χειραψία που δεν έγινε και μια ενέργεια της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, που άφησε τους πάντες με ανοικτό το στόμα

Ο Λευκός Οίκος

Λευκός Οίκος: "Αντισυνταγματική παρωδία" η παραπομπή Τραμπ σε δίκη

Σε ανακοίνωση της αμερικανικής προεδρίας για την παραπομπή σε δίκη του Ντόναλντ Τραμπ, τονίζεται ότι ολοκληρώθηκε "ένα από τα πιο επονείδιστα πολιτικά επεισόδια στην ιστορία του έθνους μας".

O πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ

Παραπομπή Τραμπ για κατάχρηση εξουσίας

Δύο είναι οι κατηγορίες για τις οποίες παραπέμπεται ο Ντόναλντ Τραμπ. "Έθεσε σε κίνδυνο το Σύνταγμα των ΗΠΑ" είπε ο πρόεδρος της Επιτροπής Δικαστικών Υποθέσεων της Βουλής.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ

ΗΠΑ: Παραπομπή Τραμπ για κατάχρηση εξουσίας - Γιατί κατηγορείται

Στην έκθεση της Επιτροπής Πληροφοριών που ελέγχεται από τους Δημοκρατικούς, αναφέρονται "κατάφωρες αποδείξεις" ότι "επιδίωξε την ανάμιξη της Ουκρανίας, για να διευκολύνει την εκστρατεία επανεκλογής του".

Η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι,

ΗΠΑ: Την παραπομπή Τραμπ ανακοίνωσε η Πελόζι

Η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι, ζήτησε από την αρμόδια Επιτροπή Δικαιοσύνης, να προχωρήσει στην σύνταξη των απαραίτητων εγγράφων για την παραπομπή του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ

Επιτροπή Πληροφοριών: Ο Τραμπ επεδίωξε την ανάμιξη ξένης χώρας στις εκλογές, απείλησε μάρτυρα

Ο Αμερικανός πρόεδρος παρεμπόδισε την έρευνα της Βουλής των Αντιπροσώπων σχετικά με την παραπομπή του, σύμφωνα με την έκθεση της κοινοβουλευτικής επιτροπής που είχε την επίβλεψή της.

Φωτογραφία αρχείου.

Επιτροπή Πληροφοριών ΗΠΑ: Οι φερόμενες ενέργειες του Τραμπ είναι "πιο σοβαρές" από του Νίξον

"Αυτό που έχουμε δει μέχρι τώρα εδώ είναι πολύ πιο σοβαρό από μια διάρρηξη στα κεντρικά γραφεία του Δημοκρατικού κόμματος, μιλάμε για (...) το πάγωμα μιας στρατιωτικής βοήθειας σε έναν πολεμικό σύμμαχο" δήλωσε ο Δημοκρατικός πρόεδρος της Επιτροπής.

Ο Τζορτζ Κεντ και ο Ουίλιαμ Τέιλορ στο Κογκρέσο

ΗΠΑ: Ξεκίνησαν οι ιστορικές δημόσιες ακροάσεις για την αποπομπή Τραμπ

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ξεκίνησε την ακρόαση του ανώτατου διπλωμάτη Ουίλιαμ Τέιλορ, επιτετραμμένου των ΗΠΑ στο Κίεβο, και του Τζορτζ Κεντ, υψηλόβαθμου αξιωματούχου του υπουργείου Εξωτερικών με ειδίκευση στην Ουκρανία.

Donald Trump

H Βουλή των Αντιπροσώπων εγκρίνει την έρευνα για την καθαίρεση του Τραμπ

Οι Δημοκρατικοί βουλευτές προσπαθούν να αποδείξουν ότι ο Τραμπ άσκησε πίεση επί του Κιέβου προκειμένου να κηλιδώσει τον Τζο Μπάιντεν πιθανό αντίπαλό του στις προεδρικές εκλογές του 2020.

Vladimir Zelensky

Ο Ουκρανός πρόεδρος διαψεύδει ότι ο Τραμπ τού άσκησε πιέσεις

Σκοπός της τηλεφωνικής συνομιλίας, σύμφωνα με τον Ζελένσκι ήταν η διοργάνωση της επόμενης συνάντησης, αλλά και να αποδείξει στον Αμερικανό πρόεδρο ότι η Ουκρανία δεν είναι χώρα διεφθαρμένη.

Ντόναλντ Τραμπ

Ο Τραμπ σε "ανοικτό πόλεμο" με το Κογκρέσο - Δεν συνεργάζεται στην έρευνα για την παραπομπή του

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεργαστεί με την έρευνα που διεξάγεται για ενδεχόμενη παραπομπή του. «Κύριε πρόεδρε, δεν είστε υπεράνω του νόμου. Θα λογοδοτήσετε», υπογράμμισε η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων.