Πνίγηκε σε χείμαρρο μπροστά στο παιδί της

Πνίγηκε σε χείμαρρο μπροστά στο παιδί της
Έντονες πλημμύρες έπληξαν την πόλη του Παλαμά αλλά και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου αργά το απόγευμα της Κυριακής 29 Μαΐου 2011. Η καταρρακτώδης βροχή είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν δρόμοι, κατοικίες αλλά και χιλιάδες στρέμματα καλλιεργιών. Πολλά σταυροδρόμια - οικοδομικά τετράγωνα του Παλαμά "βούλιαξαν" από τα νερά, σχηματίστηκαν "λίμνες", κατοικίες αποκλείστηκαν από λιμνάζοντα νερά που δεν είχαν διέξοδο να φύγουν και άλλες πλημμύρισαν. Χωράφια με καλλιέργειες κατακλύστηκαν, με κίνδυνο, αν δεν απορροφηθούν τα νερά έγκαιρα, να καταστραφούν τα μόλις φυτρωμένα βαμβάκια και οι άλλες καλλιέργειες της περιοχής. (EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ) Eurokinissi

Τραγικό τέλος για 40χρονη Βρετανίδα στη Σύμη. Παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Κινδύνευσε και το μικρό αγοράκι της

Τραγικό θάνατο βρήκε το βράδυ της Δευτέρας μία 40χρονη Βρετανίδα, κάτοικος της Σύμης, όταν παρασύρθηκε και πνίγηκε από τα νερά χειμάρρου.

Η 40χρονη προσπάθησε να σώσει το μοτοποδήλατό της από τα νερά του χειμάρρου με συνέπεια να παρασυρθεί η ίδια και να πνιγεί, ενώ κινδύνευσε και το μικρό αγοράκι που είχε μαζί της.

Το πτώμα της άτυχης Βρετανίδας βρέθηκε ύστερα από δύο ώρες, περίπου στις 12 τα μεσάνυχτα, ύστερα από κινητοποίηση των κατοίκων της Σύμης.

Λόγω της κακοκαιρίας, προβλήματα παρουσιάστηκαν σε όλα σχεδόν τα νησιά της Δωδεκανήσου, με κυριότερο τις πολύωρες διακοπές ρεύματος και την διακοπή των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα