Έξαλλες Σφήκες, καυτός Alex, φεμινίστρια Barbie. Νατάσσα, πώς περνάς on tour;

Διαβάζεται σε 2'
been there, done that

Καύσωνας διαρκείας, τα ζώα που δεν μας αξίζουν, ο νέος βασιλιάς του τένις, η πιο ροζ ταινία, beef στην Επίδαυρο με τους Σφήκες και τα μαλλιά του Alex Turner. Η Νατάσσα Μποφίλιου, γυρίζει την Ελλάδα, μιλάει για συναυλίες και υπερβατικά live.

Καλά κάναμε και δεν αλλάξαμε όνομα στον Κλέωνα, γιατί ο καύσωνας είναι ο ίδιος, απλώς αλλάζει εβδομάδες (βοήθειά μας).

Άλλη μια χρονιά άνοιξε η περίοδος των πυρκαγιών, άλλη μια χρονιά τσακωνόμαστε για το αν φταίει μόνο η κλιματική αλλαγή ή μόνο η ολιγωρία του κράτους. Newsflash: φταίνε και τα δύο. Ο Ευθύμης Λέκκας έχει προειδοποιήσει και ξαναπροειδοποιεί.

Οι άνθρωποι που ενώ καίγεται το σπίτι τους παίρνουν το laptop αλλά όχι τον σκύλο τους, είναι τουλάχιστον επικίνδυνοι. Βοηθήστε τα πυρόπληκτα ζώα με κάθε τρόπο. Και υιοθετήστε τα.

Καταγγείλτε εγκαίρως, όπου βλέπετε κακοποίηση ή παραμέληση ζώου. Να μην νικήσουν αυτοί που αφήνουν άλογα να πεθάνουν από πείνα και δίψα, κλωτσάνε έγκυες γάτες και σέρνουν σκυλιά με αυτοκίνητα.

Οι Σφήκες της Λένας Κιτσοπούλου δίχασαν. Και αν η συζήτηση ήταν μια διαφωνία περί τέχνης θα ήταν χρήσιμη. Αλλά έγινε γηπεδικό ντελίριο.

Ο Carlos Alcaraz στα 20 του νίκησε τον Novak Djokovic και τον εκθρόνισε από την κορυφή του Wimbledon. Αλλά ο Brad Pitt έσβησε τους πάντες μόλις οι κάμερες γύρισαν πάνω του.

Η Sofia Vergara χώρισε και το γιορτάζει με τις κολλητές στο Capri.

Ο Alex Turner ήρθε, γέμισε δυο μέρες ασφυκτικά την Πλατεία Νερού, τραγούδησε και μας έσπασε. Θα σε θυμόμαστε καιρό hot Alex.

Η Νατάσσα Μποφίλιου ξεκίνησε περιοδείες από τον Μάιο και θα τελειώσει τέλη Σεπτεμβρίου. Πού πήγε, πού θα πάει, πώς ζει on the road, πώς προσέχει τον εαυτό της, ποιος της λείπει, πώς τα πάει με την ομάδα της, τί την μαγεύει σε κάθε live, ποια ήταν η πρώτη συναυλία που έκανε και ποιά η πρώτη που πήγε; Ποιούς έχει δει και την συνάρπασαν, ποιούς θέλει να δει σε συναυλία; Πότε θα κάνει συναυλίες Αμερική και Αυστραλία; Και τί συμβαίνει όταν ένα tour τελειώσει και κλείσει πίσω της η πόρτα;

Δες την Barbie που βγήκε στα σινεμά. Την πιο ροζ, μη ροζ ταινία. Margot Robbie ή Ryan Gosling; Πέτυχε την ανατροπή η Greta Gerwig;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα