Καουμπόηδες στο Βουλεβάρδο, κροκόδειλοι στη Ρόδο, το λυμένο ζωνάρι του Elon. Ψηθήκατεεε;

Διαβάζεται σε 2'
been there, done that

Στο μάτι του Κλέωνα είχαμε βουλευτικό λουμπάγκο, παραλίγο έφιππη αστυνομία, situationship με την Τουρκία, τον Elon έτοιμο να τις μετρήσει. Τι δουλειά έχει ο Βασίλης Παλαιοκώστας σε αμερικανικό podcast; Απαντάει ο Κωνσταντίνος Λινός.
Ο Δημήτρης Κουτσούμπας έπαθε λουμπάγκο ενώ μιλούσε στη Βουλή (και συνέχισε να είναι ο πιο cool και fun πολιτικός αρχηγός).

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον Ερντογάν στο Βίλνιους μπας και φιλιώσουμε σε κάτι που έμοιαζε με άβολο πρώτο ραντεβού.

Το Βίλνιους διάλεξε και ο Biden για να μπερδέψει τον Volodimir με τον Vladimir.

O Vladimir συναντήθηκε με τον αποστάτη μιας μέρας Prighozin στο Κρεμλίνο.

Ο Νότης Μηταράκης σκέφτηκε να ξεκινήσει τη θητεία του στο Προστασίας του Πολίτη, προτείνοντας έφιππη αστυνομία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είχε την ίδια γνώμη.

Η Έφη Αχτσιόγλου είναι η πρώτη που δήλωσε υποψηφιότητα για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ

To Survivor τελείωσε και ο Σάκης Κατσούλης με Τζεφιρελικό look γύρισε σπίτι του με 235.000 (για φέτος) και ένα αυτοκίνητο.

Μετά τους καρχαρίες στο Αιγαίο είδαν και κροκόδειλο (που τελικά δεν ήταν κροκόδειλος, αλλά σαύρα σε μέγεθος κροκόδειλου) στη Ρόδο. Μένει να δούμε ανακόντα σε καμιά Σαμοθράκη και καμιά όρκα στο Ιόνιο.

Ο Elon Musk είχε πιο καυτή εβδομάδα και από τον Κλέωνα. Απείλησε με μήνυση τον Mark Zuckerberg για το Threads, άνοιξε δική του εταιρεία AI, την xAI που δεν θα είναι τίποτα woke βλακεία σαν το ChatGPT και, αφού τον αποκάλεσε κερατά, πρότεινε στον Mark να βγάλουν τα πέη τους και να τα μετρήσουν.

Τι δουλειά έχει ο Βασίλης Παλαιοκώστας σε αμερικανικό podcast; Ο Κωνσταντίνος Λινός μας εξηγεί πώς η Kaleidoskope (μεγάλη αμερικανική εταιρεία που παράγει πολύ επιτυχημένα podcast series) τον επέλεξε για την πρώτη σειρά της ανθολογίας Outlaw και πώς μάζεψαν υλικό για τα 8 επεισόδια που The Good Thief (το πρώτο ανέβηκε στις 12/7 και θα ακολουθήσουν τα επόμενα, ένα κάθε εβδομάδα). Fun fact: τη μουσική για τη σειρά pods την έκαναν οι Imam Baildi.

*Βρες και κάνε subscribe στο Podcast της Μίνας Μπιράκου στο Ladylike.gr στο Spotify.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα