Συναινέσεις 12χρονων, τρέντι λαγάνες, πατριαρχικές τουαλέτες. Kate ακόμα;

Διαβάζεται σε 2'
been there, done that

Λαγάνες, Τέμπη, υπόθεση Κολωνού, η άφαντη ακόμα Kate, η σεξιστική Καλλιόπη, ο νέος Bond και ο Donald που δεν έχει πρόχειρο μισό δις γέμισαν την εβδομάδα που πέρασε.

Περί λαγάνας, εξεταστικών επιτροπών και συναίνεσης 12χρονων. Η ακόμα άφαντη Kate, η σεξιστική Καλλιόπη, ο νέος Bond και ο Donald που δεν έχει πρόχειρο μισό δις.

Οι Απόκριες πέρασαν, οι λαγάνες τελείωσαν (αλήθεια γιατί περιμένετε αχάραγα σε ουρές για ένα μέτριο ψωμί;), η άνοιξη ήρθε.
Το πόρισμα (;) της εξεταστικής για τα Τέμπη συζητήθηκε (;) στη Βουλή. Πεταμένος χρόνος. Και πολλοί national geographic χαρακτηρισμοί.

Η Μαρία Καρυστιανού από την άλλη, μαζί με τις υπογραφές 1.300.000 Ελλήνων πήγε στο Ευρωκοινοβούλιο, μίλησε, ζήτησε και πήρε.

Η εισήγηση που έγινε από την εισαγγελέα στην υπόθεση του Κολωνού σήκωσε αυτονόητα φρύδια. Ένας 55χρονος με μια 12χρονη μπορεί να είναι ερωτευμένοι, σού λέει. Η Παιδοψυχιατρική Εταιρεία Ελλάδος έχει άλλη γνώμη. Ελπίζουμε και το δικαστήριο.

Η Kate εμφανίστηκε σε βίντεο ζωντανή, χαρούμενη, ζωηρή και κεφάτη να ψωνίζει μαναβική με κολάν, αθλητικά και τον William. Οι απορίες είναι ακόμα πολλές. Και βασικά η εξής: Αν είναι τόσο καλά που καλπάζει, σηκώνει βάρη και χαμογελάει, γιατί δεν βγαίνει να ρημαδομιλήσει να τελειώνουμε;

Ο Στέφανος Κασσελάκης μπήκε στο στρατόπεδο, αλλά ακριβώς πριν μπει πρότεινε στον Γιώργο Λιάγκα να μετονομαστεί η τουαλέτα Καλλιόπη σε τουαλέτα Κούλη. Knock-knock.

O Putin κέρδισε τις εκλογές στη Ρωσία με ποσοστό ρεκόρ, αλλά ο φίλος του, που θέλει να κερδίσει τις δικές του εκλογές τον Νοέμβριο, περνάει δύσκολα. Με κατάσχεση του Mar-a-Lago και του Trump Tower απειλείται ο Donald Trump αν δεν βρει ως τη Δευτέρα μισό δις δολάρια για την εγγύησή του.

Ο Aaron Taylor Johnson φημολογείται ότι είναι ο επόμενος James Bond. Και ναι μεν, το συμπέρασμα θα βγει μετά την πρώτη του ταινία, αλλά έχει ήδη μερικά χαρακτηριστικά που τον κάνουν πολύ συμπαθή. Η κατά 24 χρόνια μεγαλύτερη σύζυγός του που λατρεύει είναι ένα από αυτά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Spotify: