ΠΟΕ - ΟΤΑ: Τα "έψαλλαν" στο υπουργείο Εσωτερικών

ΤΑ ΚΑΛΛΑΝΤΑ.......ΕΨΑΛΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛ. ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ--ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΜΗΣ//EUROKINISSI
ΤΑ ΚΑΛΛΑΝΤΑ.......ΕΨΑΛΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛ. ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ--ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΜΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Τη δική τους διασκευή αντί για τα παραδοσιακά κάλαντα "έψαλλαν" στον υπουργό Εσωτερικών μέλη της ΠΟΕ - ΟΤΑ

Συμβολική κατάληψη στο κτήριο του υπουργείο Εσωτερικών πραγματοποίησαν νωρίς το πρωί μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Οι εργαζόμενοι βρέθηκαν έξω από το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Λεωνίδα Γρηγοράκου και έψαλαν κάλαντα δικής τους έμπνευσης.

Τα μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ έπιασαν στον ύπνο την μηδαμινή αστυνομική φρουρά του υπουργείου Εσωτερικών, ενώ αυτή την ώρα έχουν κάνει την εμφανισή τους κάτω από το κτήριο του υπουργείου Εσωτερικών στην πλατεία Κλαυθμώνος δυνάμεις των ΜΑΤ.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο κ. Γρηγοράκος τόνισε ότι θα πάει στο υπουργείο Εσωτερικών, προσθέτοντας ότι θα ακούσει με χαρά τα κάλαντα από τους εργαζόμενους.

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι δηλώνουν ότι το μόνο που θέλουν είναι ψάλουν τα κάλαντα στον υπουργό, προσθέτοντας ότι εάν επιχειρήσουν οι αστυνομικές δυνάμεις να τους βγάλουν βιαίως τότε «δεν εγγυώνται τίποτα».

Πάντως, μετά τις διαβεβαιώσεις του κ. Γρηγοράκου αλλά και υπό την απειλή της επέμβασης των αστυνομικών δυνάμεων οι εργαζόμενοι αποχώρησαν και βρίσκονται, πλέον,  μπροστά στο κτήριο του υπουργείου Εσωτερικών.

Πηγή: aftodioikisi

SHARE:

24Media Network