Γεωργιάδης: "Χωρίς άσυλο, θα τελειώσουμε με το Indymedia"

23-11-2011-ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-ολομέλεια,συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπ. παιδείας για την τριτοβάθμια εκπαίδευση ''Δομή, λειτουργία, διασφάλιση της ποιότητας των σπουδών και διεθνοποίηση των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων»// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΟΣ.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
23-11-2011-ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-ολομέλεια,συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπ. παιδείας για την τριτοβάθμια εκπαίδευση ''Δομή, λειτουργία, διασφάλιση της ποιότητας των σπουδών και διεθνοποίηση των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων»// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΟΣ.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Επίθεση στο Indymedia εξαπέλυσε από την εκπομπή του ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Α. Γεωργιάδης. Τόνισε ότι με την κατάργηση του ασύλου, έρχεται και το τέλος της ιστοσελίδας. Δείτε το βίντεο (Vid)

Είσοδο της αστυνομίας στον υπό κατάληψη χώρο (εικάζεται ότι είναι το Πολυτεχνείο), όπου "εκπέμπει" το Indymedia προανήγγειλε από την εκπομπή του ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Απαντώντας σε ερώτηση τηλεθεατή σχετικά με τους χαρακτηρισμούς του Indymedia για τον νόμο για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ , που καταργεί το άσυλο, συνέστησε σε όσους ενοχλούνται... "ξυδάκι".

Πρόσθεσε ότι το πρώτο που θα γίνει μόλις δημοσιευθεί στην εφημερίδα της κυβερνήσεως ο νόμος, είναι ότι θα ζητηθεί από την αστυνομία να μπει και να βρει τον υπό κατάληψη χώρο, κάτι που δεν μπορούσε να συμβεί στο παρελθόν, λόγω του ασύλου

"Τώρα δεν χρειαζόμαστε άδεια του πρυτάνεως, χάρη στο νόμο που ψηφίστηκε με 250 ψήφους βουλευτών χθες" τόνισε ο κ. Γεωργιάδης και κατέληξε λέγοντας:

"Άρα κύριοι του Indymedia, τρεχάτε ποδαράκια μου γιατί σας πλησιάζουμε".

Ο νόμος Διαμαντοπούλου για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ, ψηφίστηκε επί της αρχής την Τετάρτη και με μεγάλη πλειοψηφία μετά από συμφωνία Παπανδρέου-Σαμαρά , προκαλώντας ωστόσο θύελλα αντιδράσεων στην εκπαιδευτική κοινότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Το μεγάλο στοίχημα της εφαρμογής του νόμου

Παπαρήγα: "Καταστολή χωρίς όρια στα ΑΕΙ"

Κατάργηση του ασύλου με συμφωνία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

Άδωνις Γεωργιάδης για Indymedia

SHARE:

24Media Network