Αχτσιόγλου: Η κυβέρνηση επιδοτεί την αισχροκέρδεια και διανέμει ανεπαρκή επιδόματα

Αχτσιόγλου: Η κυβέρνηση επιδοτεί την αισχροκέρδεια και διανέμει ανεπαρκή επιδόματα
Έφη Αχτσιόγλου EUROKINISSI

Η κ. Αχτσιόγλου κατηγορεί την κυβέρνηση ότι, ενώ αυξάνονται οι τιμές, επιμένει να μη μειώσει τον ΦΠΑ και εντείνει την οικονομική αφαίμαξη των νοικοκυριών.

Τις σημερινές δηλώσεις του Χρήστου Σταϊκούρα που παραδέχτηκε πως δεν υπάρχει προοπτική να σταματήσουν οι ανατιμήσεις στην αγορά, σχολιάζει σε αυστηρό ύφος η Έφη Αχτσιόγλου. Ο ΥΠΟΙΚ χωρίς αναστολές δήλωσε πως «όχι μείωση, ούτε καν σταθεροποίηση δεν θα δούμε».

«Τον μόνο που θα έκανε σοφότερο αυτή η δήλωση είναι τον κ. Γεωργιάδη, που τόσο καιρό θριαμβολογεί για δήθεν μειώσεις τιμών», σχολίασε η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Οι υπουργοί της κυβέρνησης, όμως, δεν είναι ανέμελοι σχολιαστές», σχολίασε η ίδια και συνέχισε:

«Ξεχνούν ότι ενώ αυξάνονται οι τιμές οι ίδιοι επιμένουν να μη μειώνουν τον ΦΠΑ και εντείνουν την οικονομική αφαίμαξη των νοικοκυριών».

Κλείνοντας, η Έφη Αχτσιόγλου υποστήριξε πως «η αύξηση των τιμών, η απουσία ελέγχου της αγοράς και τα υπερέσοδα από τον ΦΠΑ, με τα οποία η κυβέρνηση επιδοτεί εδώ και ενάμισι χρόνο την αισχροκέρδεια και διανέμει ανεπαρκή επιδόματα, είναι η μοναδική παρακαταθήκη του απερχόμενου κ. Μητσοτάκη».

Ολόκληρη η on camera δήλωση

“Ο κ. Σταϊκούρας παραδέχθηκε σήμερα ότι δε θα δούμε μείωση ούτε σταθεροποίηση των τιμών, αλλά συνέχιση των αυξήσεων. Τον μόνο που θα έκανε σοφότερο αυτή η δήλωση είναι τον κ. Γεωργιάδη, που τόσο καιρό θριαμβολογεί για δήθεν μειώσεις τιμών.

Οι υπουργοί της κυβέρνησης, όμως, δεν είναι ανέμελοι σχολιαστές.

Ξεχνούν ότι ενώ αυξάνονται οι τιμές οι ίδιοι επιμένουν να μη μειώνουν τον ΦΠΑ και εντείνουν την οικονομική αφαίμαξη των νοικοκυριών.

Η αύξηση των τιμών, η απουσία ελέγχου της αγοράς και τα υπερέσοδα από τον ΦΠΑ, με τα οποία η κυβέρνηση επιδοτεί εδώ και ενάμισι χρόνο την αισχροκέρδεια και διανέμει ανεπαρκή επιδόματα, είναι η μοναδική παρακαταθήκη του απερχόμενου κ. Μητσοτάκη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα