Άδειασμα σε Πάγκαλο από Μόσιαλο

20-6-2011--Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΗΛΙΑΣ ΜΟΣΙΑΛΟΣ-PRESS ROOM.(EUROKINISSI-ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)
20-6-2011--Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΗΛΙΑΣ ΜΟΣΙΑΛΟΣ-PRESS ROOM.(EUROKINISSI-ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ) EUROKINISSI

Μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επισήμανε ότι αυτό που απασχολεί "πρώτα και κύρια" τον ελληνικό λαό είναι η σταθεροποίηση της οικονομίας (Vid)

Σε άδειασμα του αντιπροέδρου Θεόδωρου Πάγκαλου αναφορικά με τις δηλώσεις του για "δημοκρατικά" και μη  κόμματα στη συζήτηση του προϋπολογισμού προχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος.

"Νομίζω ότι θα πρέπει να αφήσουμε τα θέματα ιστορίας στους ιστορικούς. Δεν είναι ένα θέμα δηλαδή που θα πρέπει να το συζητάμε στο Κοινοβούλιο, αυτή ειδικά την περίοδο.

Αυτό που ενδιαφέρει τον ελληνικό λαό δεν είναι τα ιστορικά δεδομένα… Αυτό που απασχολεί τη μέση  ελληνική οικογένεια είναι η σταθεροποίηση της ελληνικής οικονομίας πρώτα και κύρια" σημείωσε στην εκπομπή Καμπουράκη - Οικονομέα "Κοινωνία Ώρα Mega".

Σε ό,τι αφορά τις αναφορές του Θεόδωρου Πάγκαλου που προκάλεσαν την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε πως "δεν είπε κάτι που δεν ήταν μέσα στα πλαίσια του δημοκρατικού διαλόγου, είπε ότι σταθεροποιήθηκε τότε η Δημοκρατία", ενώ αρνήθηκε τον όρο "άδειασμα" σε σχετική ερώτηση που του έγινε.

Αργότερα, σε 100% διαφορετικό πνεύμα από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και τις χθεσινές δηλώσεις του,  ανέφερε ότι "όλα τα κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου είναι δημοκρατικά" .

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Τρίτης στη συζήτηση στη Βουλή ο Θεόδωρος Πάγκαλος προκάλεσε την αποχώρηση για λίγα λεπτά των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας από την αίθουσα της Ολομέλειας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι η πρώτη δημοκρατική κυβέρνηση της μεταπολίτευσης ήταν του ΠΑΣΟΚ το 1981, προκαλώντας την οργή της πτέρυγας της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μπουρλότο Πάγκαλου στη συνεδρίαση

Η εμπιστοσύνη... ψηφίζεται

Κατακραυγή κατά Πάγκαλου

SHARE:

24Media Network