Άδωνις Γεωργιάδης: Το “αυτοτρολάρισμα” στο twitter για το click away

Άδωνις Γεωργιάδης: Το “αυτοτρολάρισμα” στο twitter για το click away
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης Eurokinissi

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων έκανε ένα χιουμοριστικό tweet για τη μέθοδο click away και τα ευτράπελα που μπορεί να συμβούν κατά τα ψώνια μας στο lockdown.

Μια χιουμοριστική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter σχετικά με τη μέθοδο click away, με την οποία θα ψωνίζουμε κατά τη διάρκεια του lockdown τις μέρες των Χριστουγέννων, έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Το click away, που έχει μπει στην καθημερινότητά μας εδώ και λίγες μέρες, βασίζεται στην ηλεκτρονική ή τηλεφωνική παραγγελία αγαθών και τη μετέπειτα παραλαβή τους από το κατάστημα, ενώ είναι λογικό πως όταν πρόκειται για αγορά ενδυμάτων, δεν μπορεί κάποιος να τα δοκιμάσει.

Ο κ. Γεωργιάδης ανήρτησε μια επεξεργασμένη φωτογραφία-meme που δείχνει τον ίδιο να φοράει ένα παντελόνι πολύ μεγαλύτερο από το νούμερο που του ταιριάζει, “τρολάροντας” τον εαυτό του και αντιμετωπίζοντας με χιούμορ τα περιστατικά αυτά που είναι πιθανό να συμβούν κατά το click away, και σχολίασε χαρακτηριστικά:

Το χιούμορ πάντα μου άρεσε και μου αρέσει…ήρθαν έτσι τα πράγματα και ακούω και αυτά….ας πάνε όλα καλά και ας μου τα λέτε…επί της ουσίας η «παράδοση εκτός» επιτρέπει εκ των νόμων την επιστροφή της παραγγελίας και την αντικατάσταση της αν έχει γίνει λάθος στο νούμερο”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα