Αγαπηδάκη: Μιλά για “λάσπη” μετά το αλαλούμ με το εμβόλιο γρίπης

Διαβάζεται σε 1'
Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη
Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη INTIME NEWS ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΜΑΡΟΣ

Με ανάρτησή της η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, επιχειρεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τις παλινωδίες με το εμβόλιο της γρίπης

Στις επιθέσεις που έχει δεχτεί από την στιγμή που ανέλαβε δημόσια αξιώματα αναφέρεται με ανάρτησή της στο facebook η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, επιχειρώντας να απαντήσει στις κατηγορίες που δέχτηκε για την παλινωδία με τα εμβόλια της γρίπης.

“Θα στέκομαι όρθια” τονίζει η αναπληρώτρια υπουργός, κάνοντας λόγο για κανιβαλισμό, απειλές και σεξισμό σε βάρος της, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την Ειδική Γραμματεία Προστασίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων. 

Ωστόσο στην ανάρτησή της δεν εξηγεί το μπρος – πίσω με τα εμβόλια, ούτε το γιατί επιχείρησε ξαφνικά να αλλάξει μια πρακτική που δούλεψε υπέρ των πολιτών.

Όπως αναφέρει, έχει κατηγορηθεί για υπάλληλος του Σόρος, βαλτή της Novartis, και πληρωμένη για τα εμβόλια της γρίπης, ενώ κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση ότι δεν την υποστήριξε στις σεξιστικές επιθέσεις που δέχεται, όπως αναφέρει ότι είχε κάνει η ίδια με την Έφη Αχτσιόγλου.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ειρήνης Αγαπηδάκη

 

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα