Αγωγή στον Καμμένο καταθέτει η Μαρία Σπυράκη

Αγωγή στον Καμμένο καταθέτει η Μαρία Σπυράκη
Δόθηκε σήμερα, Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017, έκτακτη συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας από την εκπρόσωπο τύπου κυρία Μαρία Σπυράκη και τον Τομεάρχη Αμύνης κ. Βασίλη Κικίλια, με θέμα τις νέες αποκαλύψεις στο σκάνδαλο της πώλησης αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία στο οποίο εμπλέκεται ο κ. Πάνος Καμμένος (EUROKINISSI//Γιάννης Παναγόπουλος) Ευρωκίνηση

Για χυδαιότητες κάνει λόγο η Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ σε σχετική δήλωσή της

Η Ευρωβουλευτής και Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κυρία Μαρία Σπυράκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Οι νέες χυδαιότητες του Πάνου Καμμένου δεν θα μείνουν αυτή τη φορά αναπάντητες, ακόμη κι αν ισχυριστεί ότι τις έγραψε κάποιος συγγενής του.

Αύριο το πρωί στο γραφείο του θα τον υποδεχθεί ένα εξώδικο και αν δεν ανακαλέσει αμέσως ζητώντας δημοσίως συγγνώμη, η επόμενη συνάντησή μας θα είναι στα αστικά δικαστήρια στα οποία έχει συνηθίσει πλέον να πληρώνει αγωγές».

Αφορμή για την εξέλιξη αυτή φαίνεται πως ήταν η ανάρτηση του υπουργού Αμύνης στο twitter, όπου εμφανίζεται η κα. Σπυράκη δίπλα στον Άκη Τσοχατζόπουλου. “Τα χρόνια που έχω την πολιτική ευθύνη του ΥΕΘΑ δεν έχει πουληθεί ούτε σφαίρα πουθενά όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ. Αν η συνεργάτης του Τσοχατζόπουλου-Κούλη ψάχνει όπλα στη Συρία, να ρωτήσει τα αφεντικά που την πληρώνουν από τα μαύρα και τα αρπάζουν διαχρονικά από τον Ελληνικό Λαό” σημείωνε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα