Αλέκος Φλαμπουράρης: Ο μέντορας του πρωθυπουργού που αναλαμβάνει υπουργός Επικρατείας

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝ.ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΚΑΙ ΑΛΕΚΟΥ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΚΗ.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝ.ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΚΑΙ ΑΛΕΚΟΥ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΚΗ. ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

Θεωρείται μέντορας του Αλέξη Τσίπρα και άτομο από τα πιο στενά γύρω από τον νέο πρωθυπουργό και έτσι του εμπιστεύτηκε ο συντονισμός του κυβερνητικού έργου από τη θέση του υπουργού Επικρατείας

Ο κ. Φλαμπουράρης γνωρίστηκε με τον πρωθυπουργό πολύ πριν εκείνος διαγράψει μια πορεία που να δίνει την αίσθηση πως μπορεί να αναλάβει τα ηνία της χώρας, ως στενός φίλος του πατέρα του. Μάλιστα, λέγεται πως αν και ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε ως "πουλέν" του τότε προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκου Αλαβάνου, ήταν ο Αλέκος Φλαμπουράκης που τον στήριξε σε εύκολες και δύσκολες στιγμές μετά την ανάληψη της προεδρίας.

Ο κ. Φλαμπουράρης προέρχεται από το Κομμουνιστικό Κόμμα, με πολλές διασυνδέσεις σε όλους τους πολιτικούς χώρους, αλλά και γνωριμίες με ισχυρούς οικονομικούς και επιχειρηματικούς παράγοντες. Μάλιστα ορισμένοι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ τον αποκαλούν "μπον βιβέρ".

"Έχουμε αφουγκραστεί τις ανάγκες των πολιτών, των ανέργων, των νέων που φεύγουν" έλεγε από το βήμα του 1ου ιδρυτικού συνεδρίου παλιότερα ο Αλέκος Φλαμπουράρης και έλεγε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι "ένα κόμμα που θα αγωνιστεί και τους χωρά όλους".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυβέρνηση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Δρίτσας: Η ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ σταματά εδώ

Έλενα Κουντουρά: Από τα κουλουάρ του στίβου και την πασαρέλα στο υπουργείο Τουρισμού

Ορκίστηκε η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Θρησκευτικό όρκο έδωσαν ΑΝΕΛ, Πανούσης και Κουρουμπλής

Όταν ο Κατρούγκαλος διέγραφε τον Βορίδη από τον Σύλλογο Φοιτητών της Νομικής

SHARE:

24Media Network