Αλληλεγγύη και συλλυπητήρια από το ελληνικό ΥΠΕΞ στην κυβέρνηση του Μεξικού

Με την Ύπατη Εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για Θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας και Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Φεντερίκα Μογκερίνι συνατήθηκε σήμερα ο Υπουργός εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς. Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017 (EUROKINISSI)
Με την Ύπατη Εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για Θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας και Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Φεντερίκα Μογκερίνι συνατήθηκε σήμερα ο Υπουργός εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς. Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017 (EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή του για τα θύματα του φονικού σεισμού των 7,1 Ρίχτερ το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών

Την αλληλεγγύη του στον λαό και την κυβέρνηση του Μεξικού και τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων του καταστροφικού σεισμού εκφράζει το υπουργείο Εξωτερικών

Σύμφωνα με τη μέχρι στιγμής ενημέρωση 248 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ανάμεσά τους και 22 παιδιά, απο τον σεισμό 7,1 βαθμών ρίχτερ στο Μεξικό.

Με αναρτήσεις του στο Twitter το υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει: «Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον λαό και την κυβέρνηση του Μεξικού και ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του καταστροφικού σεισμού».

Σύμφωνα με τη μέχρι στιγμής ενημέρωση, η μεγέθους 7,1 βαθμών σεισμική δόνηση στο Μεξικό προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 217 ανθρώπων, σχεδόν των μισών εξ αυτών στην πρωτεύουσα, ακριβώς 32 χρόνια μετά τον καταστροφικό σεισμό του 1985 και λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά την ισχυρή δόνηση που στοίχισε τη ζωή σε σχεδόν 100 ανθρώπους στα νότια της χώρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σεισμός στο Μεξικό: Οι εικόνες της απόλυτης καταστροφής

Μεξικό 32 χρόνια μετά: Η αδιανόητη σύμπτωση της τραγωδίας

Σεισμός στο Μεξικό: Θρήνος για τους 22 μαθητές που καταπλακώθηκαν στο σχολείο τους

Σεισμός στο Μεξικό: Η στιγμή που τα 7,1 Ρίχτερ χτυπούν

Σεισμός στο Μεξικό: Το ΚΚΕ στέλνει μήνυμα συμπαράστασης στο αδερφό κόμμα

SHARE:

24Media Network