“Αν ψηφίσεις όχι, θα σε βρουν σε χαντάκι”

“Αν ψηφίσεις όχι, θα σε βρουν σε χαντάκι”
29-6-2011-ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ// Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ. (EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Σε απειλές για τη ζωή του απέδωσε την αλλαγή στάσης του και το γεγονός ότι ψήφισε το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ Αλέκος Αθανασιάδης (Vid)

Λίγες ημέρες αφού ψήφισε “ναι” για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και δέχτηκε επίθεση από αγνώστους ενώ περπατούσε στην Πανεπιστημίου, ο βουλευτής Κοζάνης Αλέκος Αθανασιάδης απέδωσε την αλλαγή στάσης του αναφορικά με το Μεσοπρόθεσμο σε απειλητικά τηλεφωνήματα.

“Δέχθηκα απειλητικά τηλεφωνήματα ακόμη κι από το εξωτερικό. Μην τολμήσεις να ψηφίσεις “όχι”, γιατί θα σε βρουν στο χαντάκι”, ανέφερε χαρακτηριστικά, επιχειρώντας να εξηγήσει τη στροφή 180 μοιρών που έκανε ενώ είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο.

Μιλώντας στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό TOP, ο Αλέκος Αθανασιάδης επισήμανε πως “στον εργαζόμενο της ΔΕΗ, στον κάτοικο της περιοχής θα πω ότι εδώ και δύο μήνες έχω μπει στις μυλόπετρες. Με έχει συνθλίψει το σύστημα, με έχουν συνθλίψει τα συμφέροντα”.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Αλέκος Αθανασιάδης, ενώ είχε πει ότι θα καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο, άλλαξε στάση την τελευταία στιγμή  και ψήφισε υπέρ, γεγονός που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις.

Μετά μάλιστα το “ναι” στο Μεσοπρόθεσμο, ο Αλέκος Αθανασιάδης δέχτηκε προπηλακισμό και επίθεση από ομάδα αγνώστων, ενώ περπατούσε στην Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα