Ανεξάρτητοι Έλληνες: ”Η νέα κυβέρνηση ελέγχεται από την Τρόικα”

Ανεξάρτητοι Έλληνες: ”Η νέα κυβέρνηση ελέγχεται από την Τρόικα”
ΑΘΗΝΑ-Βουλή 2η μέρα - συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της νέας κυβέρνησης// ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ .(EUROKINISSI-ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Διαβάστε τι δήλωσε ο Κώστας Μαρκόπουλος για τη σύγκλιση της νέας κυβέρνησης, η οποία βρίσκεται υπό τον πλήρη έλεγχο της Τρόικας

 ”Οι γνωστοί συνέταιροι της εξουσίας Αντώνης Σαμαράς και Βαγγέλης Βενιζέλος, με τη νέα τους αριστερή μεταγραφή Φώτη Κουβέλη, επαναλαμβάνουν μετεκλογικά όσα έλεγαν προεκλογικά”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστας Μαρκόπουλος, για την προγραμματική σύγκλιση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

”Οι γνωστοί συνέταιροι της εξουσίας Αντώνης Σαμαράς και Βαγγέλης Βενιζέλος, με τη νέα τους αριστερή μεταγραφή Φώτη Κουβέλη,  επαναλαμβάνουν μετεκλογικά όσα έλεγαν προεκλογικά.

Υποσχέσεις και προθέσεις την ώρα που τα κόμματά τους και η μνημονιακή κυβέρνησή τους είναι υπό τον πλήρη έλεγχο της Τρόικας, η οποία σπεύδει τη Δευτέρα στην Αθήνα για να δώσει τις εντολές της.

Τους ενημερώνουμε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες βλέπουμε το…τυράκι, αλλά ακόμα δεν είδαμε τη φάκα. Την περιμένουμε στις προγραμματικές δηλώσεις και στα πρώτα νομοσχέδια”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα