Αντώναρος: Δεν διαχειρίστηκα ποτέ μυστικά κονδύλια - Να μην καταργηθούν

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή Ευάγγελος Αντώναρος
Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή Ευάγγελος Αντώναρος EUROKINISSI

"Να μη σκεφτεί κανείς να κόψει αυτά τα κονδύλια ειδικά αυτοί που κάνουν ότι δεν γνωρίζουν ενώ χειρίστηκαν τέτοια ποσά στο παρελθόν", τόνισε

"Δεν διαχειρίστηκα ποτέ μυστικά κονδύλια αλλά τέτοιου είδους ποσά προβλέπονται σε όλες τις χώρες και σε ορισμένα κράτη ελέγχονται από συγκεκριμένες επιτροπές".

Τα παραπάνω δήλωσε ο Ευάγγελος Αντώναρος μιλώντας στο News 24/7 στους 88,6 για να προσθέσει:

"Να μη σκεφτεί κανείς να κόψει αυτά τα κονδύλια ειδικά αυτοί που κάνουν ότι δεν γνωρίζουν ενώ χειρίστηκαν τέτοια ποσά στο παρελθόν. Να μη δαιμονοποιησουμε αυτά τα κονδύλια. Δεν πρέπει να καταργηθούν. Ο Μολυβιάτης τον οποίον τιμώ, δεν εξάντλησε παρά μόνο ένα μικρό ποσό επί της θητείας του και επέστρεψε το υπόλοιπο".

Για την παραίτηση Κοτζιά, είπε: "Ευστοχο το σχόλιο Τσαγκάρη ότι όταν έχεις επιχείρηση και πρέπει να διαλέξεις αναμεσα στον συνέταιρο και τον υπάλληλο σου, διώχνεις τον υπάλληλο. Έκανε μια στρατηγική επιλογή.

Το κυβερνητικό οικοδομημα βρίσκεται σε κρίση αλλά ο Τσίπρας αντέδρασε με ταχύτητα και μαεστρία, αρκεί να μην αποδειχτεί φιάσκο. Ο Τσίπρας μίλησε χθες για την κυβέρνηση του και όχι για κυβέρνηση της Αριστεράς. Ήταν σαν να έλεγε ότι κουμάντο σε αυτό το μαγαζί κάνει αυτός. Εκτιμώ ότι επρόκειτο για αποπομπή και όχι για παραίτηση στέλνοντας σαφές μήνυμα και στον Καμμένο και στο κόμμα του".

Και συνέχισε: "Το ίδιο έκανε ο Τσίπρας άλλες δύο φορές. Μία με Λαφαζάνη-Κωνσταντοπούλου και μία με τον Φίλη. Και τις δύο φορές του έχει βγει αυτή η τακτική. Ακόμη και στην εξωτερική πολιτική, την πολιτική την κάνει  ο Πρωθυπουργός. Εκτίμησε ότι ο Καμμένος δεν θα επιβάλλει στον Τσίπρα την πολιτική του στο Σκοπιανό.

"Ο Καμμένος έχει μεγαλύτερο συμφέρον να παραμείνει αυτή η κυβέρνηση γιατί το κόμμα του εξαϋλώνεται" κατέληξε και εκτίμησε πως η κυβέρνηση είναι "εξασφαλισμένη" μέχρι να "αποφασίσει ο Τσίπρας να πάει σε εκλογές".

SHARE:

24Media Network