Αντώναρος: Η ΝΔ με τη σημερινή ηγεσία αδυνατεί να ανταποκριθεί στο χώρο της κεντροδεξιάς

Αντώναρος: Η ΝΔ με τη σημερινή ηγεσία αδυνατεί να ανταποκριθεί στο χώρο της κεντροδεξιάς
Ευάγγελος Αντώναρος EUROKINISSI

"Ο καθένας θα μετρηθεί με το μπόι που του δίνει ο κόσμος, όχι με το μπόι που θεωρεί ο ίδιος ότι έχει", δήλωσε το πρώην γαλάζιο στέλεχος, ενώ άσκησε κριτική σε όσους δίνουν χαρακτήρα δημοψηφίσματος στις ευρωεκλογές από τη Νέα Δημοκρατία.

“Σήμερα η ΝΔ καλύπτει το 50% περίπου του κεντροδεξιού χώρου ενώ στο παρελθόν κάλυπτε το 90% του χώρου. Η ΝΔ με τη σημερινή της ηγεσία αδυνατεί να ανταποκριθεί στον χώρο αυτό. Η ΝΔ πρέπει να πάρει τουλάχιστον το ποσοστό που πήρε ο Κώστας Καραμανλής στις ευρωεκλογές του 2009. Αν θέλουν να μιλούν για όρους δημοψηφίσματος, θα κριθούν και με όρους δημοψηφίσματος”, δήλωσε μιλώντας στο ρ/σ News 24/7 στους 88,6 ο Ευάγγελος Αντώναρος ενόψει των ευρωεκλογών.

“Όσοι απο τη ΝΔ χαρακτηρίζουν τις ευρωεκλογές δημοψήφισμα, δεν συμβάλλουν στην ενημέρωση του κόσμου” πρόσθεσε το πρώην γαλάζιο στέλεχος.

Είπε ακόμη ότι η χώρα πρέπει να είναι παρούσα στις ευρωπαϊκές κάλπες καθώς πολλές αποφάσεις που επηρεάζουν την Ελλάδα λαμβάνονται πλέον στην Ευρώπη, ενώ τόνισε την ανάγκη να αποτραπεί η ενίσχυση του ευρωσκεπτικισμού.

“Δεν συμπορεύομαι με την κυρία Παπακώστα από πέρυσι που ίδρυσε το δικό της κόμμα. Ο καθένας θα μετρηθεί με το μπόι που του δίνει ο κόσμος, όχι με το μπόι που θεωρεί ο ίδιος ότι έχει” τόνισε.

Μίλησε τέλος για αυτοκτονικές τάσεις όσων επιχειρούν μεμονωμένες κινήσεις στον πολιτικό χώρο της Δεξιάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα