Απάντηση Αργυρίου για τον διορισμό στη ΔΕΠΕΝΕ: Θα εργάζομαι αμισθί

Απάντηση Αργυρίου για τον διορισμό στη ΔΕΠΕΝΕ: Θα εργάζομαι αμισθί

Τι απάντησε ο σύζυγος της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Χαράς Καφαντάρη, Αργύρης Αργυρίου σχετικά με την τοποθέτησή του στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΕΝΕ ΑΕ

Απάντηση για τον σάλο που προκλήθηκε σχετικά με την τοποθέτησή του στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΕΝΕ ΑΕ, έδωσε ο Αργύρης Αργυρίου, σύζυγος της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Χαράς Καφαντάρη.

Ο κ. Αργυρίου, μέλος της Γραμματείας του τμήματος Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ, αφού τονίζει ότι βρέθηκε "στο στόχαστρο της λάσπης του ανεμιστήρα", ξεκαθαρίζει ότι θα αργάζεται αμισθί στην ΔΕΠΕΝΕ. Επισημαίνει, επίσης, ότι σκοπός όσων του επιτέθηκαν ήταν να "πλήξουν την αξιοπιστία της κυβέρνησης και του αρμόδιου υπουργού, Πάνου Σκουρλέτη αλλά και της συζύγου του".

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Αργυρίου:

"Σαράντα χρόνια ανιδιοτελούς και ανεξάρτητης επιστημονικής και κοινωνικής πορείας βρέθηκαν στο στόχαστρο της λάσπης του ανεμιστήρα.

Σκοπός τους είναι να  πλήξουν την αξιοπιστία της κυβέρνησης και του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κου Π. Σκουρλέτη,   αλλά και το πρόσωπο της συζύγου μου, βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Χ. Καφαντάρη, μέσω της επιθέσεως στο δικό μου  πρόσωπο, επ' ευκαιρία του διορισμού σαν διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΕΝΕ Α.Ε. Σκοπός τους είναι ακόμα μια φορά να  αποτρέψουν τις προσπάθειες της κυβέρνησης για μια πολύπλευρη ενεργειακή διπλωματία, που μόνο μια ανάσα ανάπτυξης μπορεί να φέρει στην πολύπαθη χώρα μας.

Τους πληροφορώ όμως, ότι όλες οι προσπάθειες τους, ακόμα μια φορά, θα πέσουν στο κενό, αφού, όπως είναι γνωστό, έχω παραιτηθεί από ολόκληρο τον μισθό που θα έπαιρνα από την θέση σαν διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΠΕΝΕ Α.Ε. και θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην προσπάθεια της εταιρείας αυτής αμισθί, όπως ανιδιοτελώς προσφέρω τόσο καιρό".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τον σύζυγο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ διόρισε ο Σκουρλέτης επικεφαλής σε δημόσια επιχείρηση

Παπαδημούλης για διορισμούς συγγενών πολιτικών προσώπων

SHARE:

24Media Network