Απάντηση Βαρουφάκη: Απομακρύναμε τον δημοσιογράφο και ο κόσμος χειροκροτούσε

Απάντηση Βαρουφάκη: Απομακρύναμε τον δημοσιογράφο και ο κόσμος χειροκροτούσε
Ο Γιάνης Βαρουφάκης Eurokinissi

Ανακοίνωση εξέδωσε το Μέ.ΡΑ.25 κάνοντας λόγο για "ανακρίβειες" και ρεπορτάζ που "δεν ενδιαφέρονται για την αλήθεια των γεγονότων".

Ανακοίνωση σχετικά με τα δημοσιεύματα που θέλανε τον Γιάνη Βαρουφάκη να διώχνει δημοσιογράφο από εκδήλωση του Μέ.ΡΑ.25 εξέδωσε το κόμμα, κάνοντας λόγο για ανακρίβειες και για ρεπορτάζ που “δεν ενδιαφέρονται για την αλήθεια των γεγονότων”.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η οποία επιβεβαιώνει το γεγονός, με το που απομακρύνθηκε από την αίθουσα ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, ο κόσμος χειροκροτούσε τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μέ.ΡΑ.25

“Αν θέλαμε να διορθώσουμε όσες ανακρίβειες γράφτηκαν για την επανειλημμένα οχληρή παρουσία του δημοσιογράφου του Super B στην ομιλία του κυρίου Βαρουφάκη στην Αγορά Αργύρη στην Πάτρα, θα σπαταλούσαμε χρόνο και ενέργεια σε έναν αγώνα μάταιο, διότι όσοι επιδίδονται σε τέτοια «ρεπορτάζ» δεν ενδιαφέρονται για την αλήθεια των γεγονότων.

 Απόδειξη αυτού είναι ότι δεν ήταν καν παρόντες στο συμβάν που με τόση σιγουριά μεταφέρουν στους αναγνώστες τους. Αν ήταν, αποκλείεται να είχαν χάσει την εξ ίσου click-bait συνέχεια: Ότι με το που απομακρύνθηκε από την αίθουσα ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, ο κόσμος επί ένα λεπτό χειροκροτούσε.

Τον κ. Βαρουφάκη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα