Αποχώρησε η Σοφία Ζαχαράκη από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας

Τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας το βράδυ της Δευτέρας 3 Σεπτεμβρίου 2018. Ο εκδότης του Documento Κώστας Βαξεβάνης, κατέθεσε μήνυση και αγωγή στη ΝΔ και την αναπληρώτρια εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Σοφία Ζαχαράκη
Τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας το βράδυ της Δευτέρας 3 Σεπτεμβρίου 2018. Ο εκδότης του Documento Κώστας Βαξεβάνης, κατέθεσε μήνυση και αγωγή στη ΝΔ και την αναπληρώτρια εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Σοφία Ζαχαράκη EUROKINISSI

"Έχει βγει ανακοίνωση του κόμματος" σημείωσε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, η οποία αποχώρησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα από τα γραφεία του κόμματος και αφού παρήλθε το αυτόφωρο.

Η Σοφία Ζαχαράκη, αποχώρησε αργά το βράδυ της Δευτέρας -λίγο μετά τις 12-από τα γραφεία της ΝΔ, δηλώνοντας στους δημοσιογράφους ότι "ότι έχει βγει επίσημη ανακοίνωση του κόμματος".

Παράλληλα σημείωσε ότι "για την ταλαιπωρία που περίμεναν όλοι μέχρι τέτοια ώρα, οι τελευταίοι που ευθυνόμαστε είμαστε εμείς".

ADVERTISING

Η Σοφία Ζαχαράκη αποχώρησε από το γραφεία του κόμματός της αφού είχε παρέλθει το χρονικό της επ αυτοφώρου σύλληψής της, μετά την μήνυση του Κώστα Βαξεβάνη.

SHARE:

24Media Network