Αποκαλυπτικό βίντεο με τον Ν. Μιχαλολιάκο: Θα διαλύσουμε τη Βουλή. Δεν πιστεύω το Σύνταγμα και τους νόμους

Συζήτηση στην Βουλή για τα συμπληρωματικά αιτήματα για εκ νέου άρση της ασυλίας του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και των βουλεευτών Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014.
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Συζήτηση στην Βουλή για τα συμπληρωματικά αιτήματα για εκ νέου άρση της ασυλίας του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και των βουλεευτών Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Αποκαλυπτικό βίντεο στο οποίο ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής ακούγεται καθαρά να λέει ότι σκοπός του είναι να διαλύσει τη Βουλή. Περηφανεύεται πως δεν ορκίστηκε στο Σύνταγμα κατά την ορκωμοσία του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας (Vid)

Αποκαλυπτικό βίντεο από την "Εφημερίδα των Συντακτών" στο οποίο ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος μιλά με ομάδα οπαδών του πριν από τις εκλογές του 2012 και ακούγεται καθαρά να λέει ότι σκοπός του είναι να διαλύσει τη Βουλή, ενώ περηφανεύεται πως δεν ορκίστηκε στο Σύνταγμα.

«Θα μπούμε στη Βουλή για να τη διαλύσουμε, αν θέλει ο Θεός. Αυτός είναι ο σκοπός μας και το λέω ευθέως. Και στην ορκωμοσία στο Δημοτικό Συμβούλιο, [εκεί] που παλάμιζα το Ευαγγέλιο, ήταν ο Καμίνης που έλεγε τον όρκο και έλεγε “ορκίζομαι στο Σύνταγμα και τους νόμους”. Εγώ μούγκα! Δεν την είπα αυτή τη φράση, γιατί δεν το πιστεύω αυτό το Σύνταγμα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μιχαλολιάκος σε ομάδα οπαδών του πριν από τις εκλογές του 2012.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χρυσή Αυγή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μιχαλολιάκος: Θα διαλύσουμε τη Βουλή

SHARE:

24Media Network