Αρχίζει την Πέμπτη το πρώτο συνέδριο της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

ΑΘΗΝΑ-Ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη 2η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στο σινέ Κεραμεικός.(Eurokinissi-ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ)
ΑΘΗΝΑ-Ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη 2η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στο σινέ Κεραμεικός.(Eurokinissi-ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ) EUROKINISSI

Παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικό Μολύβι»

Αρχίζουν την Πέμπτη 6 Απριλίου οι εργασίες του πρώτου συνεδρίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ το οποίο θα διεξαχθεί στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικό Μολύβι» (Ιερά Οδός 154 & Νάξου).

Το βράδυ της  πρώτης μέρας χαιρετισμό θα απευθύνει στους συνέδρους ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, αμέσως μετά την εισηγητική ομιλία του γραμματέα του Κ.Σ. της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Ιάσονα Σχινά Παπαδόπουλου.

ADVERTISING

Ακόμη, το μεσημέρι του Σαββάτου στους συνέδρους θα μιλήσει ο Πάνος Ρήγας, Γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ. Πέρα από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τα μέλη της νεολαίας στο πρώτο αυτό συνέδριο θα δώσουν το παρών και θα μιλήσουν μια σειρά από ξένα στελέχη αριστερών κομμάτων και νεολαιών ανά την Ευρώπη μεταξύ των οποίων θα είναι οι εξής:

Cihan Eldal (HDP-Τουρκία), Kathy Gebel (Linksjungend Solid-Γερμανία), Sophia Karla Leppa (Vanu-Φινλανδία), Salma Youssef (Junge Linke-Αυστρία), Aodhan Hamill (Sinn Fein Republican Youth – Ιρλανδία), Raquel Romero (Podemos-Ισπανία) Max Shanly (Young Labour-Αγγλία), Viktoriia Muliavka (START-Ουκρανία), Marta Rosique Saltor (Jerc-Καταλωνία)

Οι εργασίες του συνεδρίου θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 9 Απριλίου 2017.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας
SHARE:

24Media Network