Αθανασίου: Όποτε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε αδυναμία, ρίχνει τις ευθύνες σε άλλους

O πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου
O πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου EUROKINISSI

"Αστείο" και "ανάξιο διαψεύσεως" χαρακτήρισε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τον ισχυρισμό ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκεται πίσω από τις αντιδράσεις των φορέων στη Μυτιλήνη

"Αστείο" και "ανάξιο διαψεύσεως" χαρακτήρισε, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή των Αντώνη Φουρλή και Ιορδάνη Χασαπόπουλου, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χαράλαμπος Αθανασίου τον ισχυρισμό ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκεται πίσω από τις αντιδράσεις των φορέων στη Μυτιλήνη. Όπως είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ, όποτε είναι σε αδυναμία, ρίχνει τις ευθύνες σε άλλους.

Ο κ. Αθανασίου κατηγόρησε την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι υιοθέτησε την λογική των ανοιχτών συνόρων, ενώ πρόσθεσε ότι επί ΝΔ, δεν υπήρχαν τέτοιες ροές.

Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό, το όλο θέμα θα μπορούσε να λυθεί, εάν απέτρεπαν την είσοδο των πλοιαρίων στα χωρικά μας ύδατα, κάτι, που όπως υπογράμμισε, είναι εφικτό, γιατί τις βάρκες τις εντοπίζουν οι θερμικές κάμερες πριν μπουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα.

Ο κ. Αθανασίου ζήτησε επίσπευση και απλούστευση των διαδικασιών ασύλου και είπε ότι το νομοσχέδιο που θα έρθει στη Βουλή έχει κάποιες διατάξεις τις οποίες θα τις ψηφίσει η ΝΔ.

Σε ό,τι αφορά στην Τουρκία, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, χαρακτήρισε αναξιόπιστο εταίρο τον Ερντογάν και επέρριψε ευθύνες και στην ΕΕ γιατί δίνει χρήματα στην Τουρκία αλλά δεν έχει βάλει αυστηρούς όρους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αθανασίου: Δεν ήταν ακροδεξιοί στη Λέσβο, υπήρχαν και οπαδοί ομάδων

ADVERTISING

SHARE: