Αυστηρό μήνυμα Παυλόπουλου στην Ευρώπη: Σεβασμό στη Δικαιοσύνη και Αλληλεγγύη

ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Τι ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων

Διπλό μήνυμα προς την Ευρώπη και τη Γερμανία, στέλνει με δηλώσεις του στην εφημερίδα « RealNews», λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

«Δεν είναι δυνατόν η Ευρώπη να αγνοήσει το τεράστιο πρόβλημα της ανθρωπιστικής κρίσης, που μαστίζει την Ελλάδα... Δεν μπορεί η Ευρώπη, και ιδίως η Κομισιόν, να μην ανταποκριθεί στα αιτήματα εκείνα αλλαγής των μνημονίων, τα οποία είναι απολύτως τεκμηριωμένα και δίκαια» δηλώνει ο κ. Παυλόπουλος, ζητώντας σεβασμό στη Δικαιοσύνη και Αλληλεγγύη.

Για τις γερμανικές αποζημιώσεις, αναφέρει: «Θα μείνω απόλυτα συνεπής στην παραδοσιακή άποψή μου ότι οι απαιτήσεις της Ελλάδας και στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων και στο θέμα του κατοχικού δανείου, οι απαιτήσεις της Ελλάδας έναντι της Γερμανίας είναι και ενεργές και δικαστικώς επιδιώξιμες».

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

SHARE:

24Media Network