Χαρίτσης: “Η ΕΚΤ περιλαμβάνει την Ελλάδα γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια”

Χαρίτσης: “Η ΕΚΤ περιλαμβάνει την Ελλάδα γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια”
Αλέξης Χαρίτσης Eurokinissi

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης σχολίασε τη συμμετοχή της Ελλάδας στο πρόγραμμα της ΕΚΤ για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, κατακεραυνώνοντας την κυβέρνηση.

“Η ανοησία φαίνεται ότι περισσεύει στους επιτελείς του Μαξίμου. Η Ελλάδα θα συμμετέχει στο προσωρινό πρόγραμμα της ΕΚΤ για την αντιμετώπιση μιας φονικής πανδημίας, όπως όλες οι χώρες της Ευρώπης, και όχι στο QE”, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.

Παράλληλα, σχολίασε πως “αυτό που οι επιτελείς δεν έχουν καταλάβει ή δεν θέλουν να παραδεχθούν, είναι ότι αν η ΕΚΤ σήμερα περιλαμβάνει και την Ελλάδα και δεν την εξαιρεί, είναι γιατί η χώρα βγήκε από τα μνημόνια από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ”.

“Η ΝΔ αντί να πανηγυρίζει ότι ‘λόγω δικών της χειρισμών μπήκαμε σε αυτό το πρόγραμμα’, καλό θα είναι να δει πώς μπορεί να αυξήσει το ανεπαρκές πακέτο βοήθειας που ανακοίνωσε χθες”, πρόσθεσε ο κ. Χαρίτσης.

Τέλος, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι “ο ελληνικός λαός αντιμετωπίζει τεράστιες οικονομικές δυσκολίες και ελλείψεις σε βασικά αγαθά και υπηρεσίες υγείας” και πως “αυτά πρέπει να παρέχει ένα κοινωνικό κράτος”.

“Αρκετά με την πολιτική εκμετάλλευση κάθε καταστροφικού γεγονότος στη χώρα”, κατέληξε.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα