Χατζηδάκης: Η ΝΔ έκανε λάθη αλλά κράτησε τη χώρα στην Ευρώπη

Χατζηδάκης: Η ΝΔ έκανε λάθη αλλά κράτησε τη χώρα στην Ευρώπη

Ο κ. Χατζηδάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία του κόμματος και εκτίμησε πως θα είναι πρώτο στις προτιμήσεις των πολιτών

Η ΝΔ έκανε λάθη, το σημείωσε και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο 11ο συνέδριο του κόμματος, αλλά είναι η παράταξη που κράτησε τη χώρα στην Ευρώπη.

Αυτό δήλωσε στο ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, τονίζοντας ότι το συνέδριο ήταν προγραμματικό και το στοίχημα είναι η επόμενη ημέρα.

Υπογράμμισε ότι η ΝΔ είναι το μεγάλο κόμμα της κεντροδεξιάς και αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και πρέπει να γίνουν συνθέσεις.

Ο κ. Χατζηδάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία του κόμματος και εκτίμησε πως θα είναι πρώτο στις προτιμήσεις των πολιτών όταν γίνουν εκλογές. Τάχθηκε υπέρ των συνεργασιών ακόμη και στην περίπτωση που η ΝΔ εξασφαλίσει αυτοδυναμία.

Επίσης μίλησε για σημαντική ανανέωση στα ψηφοδέλτια αλλά χωρίς αυτό να συνεπάγεται ηλικιακό ρατσισμό.

Επισήμανε ότι ο κ. Μητσοτάκης έδωσε το περίγραμμα του προγράμματος του κόμματος και πρόσθεσε ότι οι απόψεις του προέδρου της ΝΔ στα επιμέρους θέματα έχουν ανακοινωθεί στα προσυνέδρια.

SHARE:

24Media Network