Χρ. Πρωτόπαπας: "Δεν θα γίνουμε οι ΑΝΕΛ του Μητσοτάκη"

Ο Χρήστος Πρωτόπαππας
Ο Χρήστος Πρωτόπαππας EUROKINISSI

Το μέλος της ΚΕ του ΚΙΝΑΛ και στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7, κάνοντας λόγο για δυνατότητα ριζικής ανατροπής των συσχετισμών, με το Κίνημα Αλλαγής να διεκδικεί τέτοια ποσοστά στις εκλογές, ώστε να μην αμφισβητείται ο ρόλος του ως κυρίαρχου στον προοδευτικό χώρο.

"Δεν πρόκειται να γίνουμε βαστάζος της ΝΔ ή ένα βολικό συμπλήρωμα. Δεν φιλοδοξούμε να παίξουμε το ρόλο του κ. Καμμένου". Την επισήμανση αυτή έκανε μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού ο Χρ.Πρωτόπαπας, μέλος της ΚΕ του ΚΙΝΑΛ και στενός συνεργάτης της Φ. Γεννηματά.

"Βλέπουμε -συνέχισε- ότι μπορεί να υπάρξει ριζική ανατροπή των συσχετισμών και αυτό θα τεκμηριώσει η Φώφη Γεννηματά στην ομιλία της στην Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα. Επιδιώκουμε να είναι τέτοια τα τα ποσοστά στις εκλογές που να μην αμφισβητείται ο ρόλος του ΚΙΝΑΛ ως κυρίαρχου στον προοδευτικό πόλο. Θέλουμε διψήφιο ποσοστό". Κατά τον κ. Πρωτόπαπα, "πρέπει να αποτραπεί η δεξιά παλινόρθωση. Ο ιδεολογικός μας αντίπαλος είναι η ΝΔ και ο νεοφιλελευθερισμός". Εκτίμησή του είναι ότι εκλογές θα γίνουν τον Μάιο, μαζί με τις αυτοδιοικητικές και τις ευρωεκλογές. "Θέλουμε -συνέχισε- να γίνει προεδρική εκλογή το 2020, αλλά πρέπει τα πρόσωπα να δημιουργούν όρους ευρύτερης συναίνεσης. Αυτό συνέβη με τον Κ. Στεφανόπουλο και με τον Κ. Παπούλια, δεν μπορεί να συμβεί με τον Κ. Καραμανλή". Αναφερόμενος στη συνεργασία με το Ποτάμι που ναυάγησε, ο κ. Πρωτόπαπας είπε ότι "πολλά στελέχη του Ποταμιού είναι μαζί μας. Εκανε μεγάλο λάθος ο Στ. Θεοδωράκη. Αυτόνομο το Ποτάμι δεν μπορεί να σταθεί πια. Ακούω τα σενάρια ότι μπορεί να συνεργαστούν με την ΝΔ".

ADVERTISING
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κίνημα Αλλαγής
SHARE:

24Media Network