Χρηστίδης για Σημίτη: Η Δικαιοσύνη να έχει τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά

Χρηστίδης για Σημίτη: Η Δικαιοσύνη να έχει τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά
O εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης Eurokinissi

"Ο Τσίπρας δεν μπορεί να φέρει σε πέρας μία συμφωνία για τον διαχωρισμό εκκλησίας-κράτους", τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ στον News 24/7 στους 88,6.

Την άποψη ότι το προσύμφωνο Τσίπρα-Ιερώνυμου δεν οδηγεί σε διαχωρισμό εκκλησίας-κράτους εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Πρωινό τανγκό”, με τον Αντώνη Φουρλή και την Στέλλα Γκαντώνα.

Όπως είπε ο κ. Χρηστίδης, ο πρωθυπουργός επιχειρεί να διχάσει κοινότητες για λόγους πολιτικού οφέλους, προσθέτοντας πως το ΚΙΝΑΛ δεν τον εμπιστεύεται ότι μπορεί να φέρει σε πέρας μια τέτοια συμφωνία, η οποία, υπογράμμισε ο κ. Χρηστίδης, θα δημιουργήσει σε βάθος νομικά προβλήματα που θα κληθεί να λύσει η Δικαιοσύνη και ζήτησε.

“Να ανοίξει άμεσα η συζήτηση και να δημιουργηθεί η αρμόδια επιτροπή που θα εξετάσει το ζήτημα”.

Στις τελευταίες εξελίξεις με το άνοιγμα των λογαριασμών του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη, ο κ. Χρηστίδης τόνισε ότι “η Δικαιοσύνη πρέπει να έχει τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά” είπε, αναφερόμενος στο δημοσίευμα του Βήματος για ζημιά του Δημοσίου από τρεις υπουργούς του 2004-2009 και διερωτήθηκε τι είναι αυτό που εμπόδισε τη συγκεκριμένη δικογραφία να φτάσει στη Βουλή”. Όπως είπε, μόνο ο Επικεφαλής της αρχής ξεπλύματος βρώμικου χρήματος είναι δικαστικός όλοι οι άλλοι είναι διορισμένοι από την κυβέρνηση”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα